Strapabíró, vízálló, könnyen telepíthető burkolóanyagot keres? Szeretne olyan terméket választani, ami a legtöbb helyiségben eleget tesz az igényeinek? A rendkívül változatos felületi megjelenéssel rendelkező vinyl padló árát megéri megfizetni, hiszen rengeteg pozitív tulajdonsággal rendelkezik ez a termék!

A burkolóanyagok körültekintő megválasztása, és szakszerű elhelyezése nagyon fontos minden ingatlan esetében. A vinyl padló a régi PVC-hez hasonló, azonban sokkal modernebb megoldás. Egyre többen vannak, akik az alkalmazása mellett döntenek, mivel számos előnye van:

  • Változatos felület.

  • Többféle fektetési mód.

  • Kiváló kopásállóság.

  • Könnyű és gyors tisztíthatóság.

Padlófűtés mellett is bátran választhat vinyl terméket, sőt a korszerű megoldásoknak köszönhetően a vízállóságot tekintve sem lehet probléma, így a fürdőszobát is érdemes ilyen típusú anyaggal burkolni. A vinyl padló árak több tényezőtől függnek, amelyekről előzetesen tájékozódhat. A méret, a szín, a kopásállóság mértéke mind meghatározó tényezők, amelyek befolyásolják a vinyl padló árát. A mai piacon sokféle lehetőséggel találkozhat, a különböző változatok mindegyikére igaz a stabilitás, a tartósság, és az esztétikus felület. Minél vastagabb vinyl padló árának megfizetése mellett dönt, annál kevésbé kell aggódnia az aljzat, a meglévő felület tökéletlensége miatt.

Vinyl padlók széles kínálatából válogathat egyéni elképzelései szerint cégünk, a Csepel Parkett Kft. webáruházában. Színvilág, méretek, dekor, illesztés módja, és a vinyl padló ára alapján is kereshet a www.csepelparkett.hu weboldalon. Tudjuk, hogy mennyire fontos a jó minőség, és a kedvező ár, így ennek megfelelően biztosítjuk a termékeinket. Lehetősége van a burkolóanyagokat személyesen is megtekinteni, a vinyl árakról ezen a módon informálódni jól felszerelt bemutatótermünkben. Amennyiben kérdése merül fel, készséggel állunk a rendelkezésére. Keressen bennünket a 06-30-0112245-ös telefonszámon, vagy a csepelparkett@csepelparkett.hu e-mail címen!