Nélkülözhetetlen munkaeszköze a járműve, amiben különböző szerszámokat, anyagokat tárol? Gyakran előfordul, hogy nem találja az éppen szükséges kellékeket? Szeretne biztos lenni abban, hogy a teljes felszerelése rendelkezésére áll minden alkalommal? Nagy segítséget jelent az autó polcrendszer használata, amely lehetővé teszi a praktikus, átlátható tárolást.

A javítási, karbantartási munkálatok során nagyon fontos, hogy kéznél legyenek a megfelelő típusú szerszámok. Ha mindig máshol végzi a munkáját, bizonyára igyekszik nagy figyelmet fordítani arra, hogy semmit ne felejtsen magával vinni. Minél több eszközzel dolgozik, annál nehezebb feladat meggyőződni arról, hogy az összes termék a helyén van. A szerszámos ládák és kocsik nagyon sokat segítenek a raktározásban és a szállításban, azonban fáradtságos munka ezeket minden alkalommal magával vinni. Gondot okozhat a járműben való elhelyezés is, hiszen útközben elmozdulhatnak a helyükről a kellékek. Mindezekről megfeledkezhet, és hatékonyan, gördülékenyen végezheti a tevékenységét, ha kihasználja az autó polcrendszer előnyeit. Lehetősége van egyéni igényeinek teljes mértékben megfelelő, és a gépjármű adottságai szerint kialakított autó polcrendszert rendelni. A szakemberek a belső tér méretei alapján, és az Ön kérése szerint biztosítják a tökéletes autó polcrendszert. Ennek köszönhetően szervizjárművé alakíthatja át az autóját. Autó polcrendszeren sokkal egyszerűbben és biztonságosabban tárolhatja a különböző eszközöket, anyagokat, nem kell sok időt fordítani az éppen szükséges kellékek keresésére.

Minden professzionális alkalmazáshoz megtalálható a megfelelő megoldás cégünk, a Bott Hungária Kft. szakembereinek segítségével! Kisteherautó, furgon, nagy rakterű furgon, platós jármű, személygépkocsi belső terének átalakítását egyaránt vállaljuk több éves tapasztalattal. Szerszámszekrényekkel és munkapadokkal rendelkező autó polcrendszereink lehetővé teszik, hogy maximálisan kihasználja a rendelkezésre álló teret. Tudjon meg többet az általunk kínált lehetőségekről a www.bott.hu weboldalon! Ossza meg velünk egyéni igényeit, és forduljon hozzánk kérdéseivel a 06-36-479995-ös telefonszámon, vagy az info@bott.hu e-mail címen!