Sokan szeretik figyelni a madarakat és szívesen hallgatják csicsergésüket, jelenlétük azonban sok esetben kifejezetten negatív következményekkel járhat. Mezőgazdasági területeken dézsmálással fenyegetik a termést, míg raktárakban, valamint üzemek és repülőterek környékén akadályozhatják a munkát, de akár balesetet is okozhatnak. A madarak távoltartása azonban nem is olyan egyszerű feladat, ha közben arra is szeretnénk ügyelni, hogy ne okozzunk kárt bennük. A megoldás a korszerű szonikus madárriasztó alkalmazása, melynek köszönhetően eredményesen csökkenthető a madarak száma! Hogyan működik egy ilyen készülék?

szonikus madárriasztó segít távol tartani a nemkívánatos madarakat, méghozzá teljesen környezetbarát módon, különféle hangok segítségével. A ragadozó madarak hangja természetes ellenség jelenlétét sugallja, ami intő jel a madaraknak, hogy elkerüljék a területet. Az olyan, madarak számára szokatlan hang, mint például a pisztolylövés, szintén félelmet kelt és azt az üzenetet közvetíti, hogy jobb távol maradni. A madárriasztó tehát egyfajta veszély zónát kialakítva, az állatok ösztönét és természetes veszélyérzetét kihasználva csökkenti számukat az adott területen.

szonikus madárriasztó szerelése egyszerű, bárki számára elvégezhető feladat, azt azonban érdemes alaposan megfontolni, hogy hova kerüljön a készülék. A riasztó akkor tudja maximálisan betölteni funkcióját, ha a hangszórók minél magasabbra, például egy pózna tetejére kerülnek, lehetőleg az őrizni kívánt terület középpontján.

Ha Ön is hatékony, ám állatbarát megoldást keres a madarak távoltartására, a szonikus madárriasztó az a készülék, amire szüksége van! A FOREL Elektronikai Kft. termékkínálatában egyszerűen használható, megbízható készülékek kaptak helyet, melyekkel garantáltan megszabadulhat a nemkívánatos madaraktól. Tekintse meg madárriasztó kínálatunkat a www.ragcsaloriaszto.hu weboldalon, ahol rendelését is azonnal leadhatja, ha eldöntötte, hogy melyik az Önnek megfelelő modell. Amennyiben bizonytalan a választást illetően, lépjen velünk kapcsolatba a +36-30-226-7445-ös telefonszámon vagy az info@ragcsaloriaszto.hu e-mail címen, és tegye fel kérdéseit szakértőinknek!