Felborult a lelki egyensúlya, és szeretné szakember segítségét kérni? Nem megoldható a személyes találkozás valamilyen ok miatt? Lehetősége van online terápiára jelentkezni, ami szinte ugyanolyan jó megoldást jelent a problémájára, mint a személyes kezelésen való részvétel.

Világunkban egyre több nehézség jelentkezhet az emberek életében, amelyek megoldása egyedül sokszor lehetetlen. Optimális esetben rendezett családi körülmények között, és megfelelő munkahelyi háttérrel megelőzhetőek a konfliktusok, és megteremthető a nyugodt életvitel. Ha ezeken a területeken gondok jelentkeznek, vagy nem tudja az illető a stresszes helyzetet kezelni, akkor egészségi problémák is jelentkezhetnek. A lélek ápolása legalább annyira fontos, mint a szervezet megfelelő táplálása és regenerálása. A megfelelő életmódhoz hozzátartozik a rendszeres és nyugodt pihenés is. Zaklatott állapotban nehéz a napi feladatokat ellátni, könnyű hibákat elkövetni, és ennek újabb negatív következményei lehetnek. A jól működő párkapcsolat, a rendezett magánélet szintén nagyon fontos ahhoz, hogy az ember nyugodt, boldog életet tudjon élni. Ha nehéz helyzetben van, esetleg már kialakult Önnél a depresszió, a szorongás, vagy lelkileg labilis állapot jellemzi, akkor kérje szakember segítségét! Amennyiben távol lakik a választott szakpszichológustól, vagy más ok miatt nem lehetséges, hogy személyesen megkeresse, akkor az online terápia a megoldás. A beszélgetések, a tanácsadások lebonyolíthatók online terápia keretein belül is. Éljen ezzel a lehetőséggel, mivel így is hozzájut a szakember segítségéhez! Kialakulhat olyan helyzet, amikor az időbeosztása nem engedi, hogy elutazzon a szakpszichológushoz. Ebben az esetben sem kell a szakember által nyújtott támogatást nélkülözni, igénybe veheti az online terápiát.

Oldja meg a lelki problémáit Thiery Henriette klinikai szakpszichológus segítségével, online terápián! Változtathat a jelenlegi állapotán, és egészségesebben, elégedettebben élheti az életét az online terápia révén. A www.thieryhenriette.hu weboldalon további információkat is találhat az elérhető szolgáltatásokról. Ha időpontot szeretne foglalni, küldjön e-mailt az info@thieryhenriette.hu címre, vagy hívja bizalommal a 06-70-432-5790-es számot!