A játszótéri játékokkal szemben támasztott követelmények terén értelemszerűen az első a biztonság. Fontos azonban az is, hogy az eszközök izgalmasak, praktikusak és persze tartósak is legyenek, ezért a választás során érdemes ezeket is mérlegelni. Sokan úgy gondolják, hogyha strapabíró és stabil játékokat szeretnének, akkor csak a fém eszközök jöhetnek szóba, azonban ez nem feltétlenül van így. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy miért éri meg a fából készült játszótéri játékok mellett dönteni!

fából készült játszótéri játékok nagy előnye a fém társaikkal szemben, hogy a fogásuk sokkal kellemesebb, puhább, melegebb hatású. A játszóteret nem csak gyerekbaráttá, hanem természetközelivé is varázsolják, ami minden környezetbe illik, és garantáltan nem lesz tájidegen a látkép. Főként télen gyakran okoz gondot, hogy a fém játékok nagyon lehűlnek és még kesztyűn át is kellemetlenül hideg a fogásuk. A fából készült játszótéri játékok esetében ettől nem kell tartani.

Sokan aggódnak amiatt, hogy a fa játékok esetleg kevésbé tartósak, nem elég stabilak és hamar le kell majd őket cserélni. Ez a félelem azonban alaptalan, ugyanis cégünk megtalálta rá a legjobb megoldást. Mi a fából készült játszótéri játékok bizonyos elemeit fémből készítjük, így tartósabbá és stabilabbá téve őket. A fontosabb összekötő vagy szerkezeti elemek fémre cserélésével a fa kellemes hatása megmarad, ugyanakkor a tartóssággal sem kell kompromisszumot kötni. Az általunk gyártott, fából készült játszótéri játékok használata biztonságos, és még a legnagyobb hidegben is remek szórakozási lehetőséget biztosítanak a gyerekeknek.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretne még többet megtudni a fából készült játszótéri játékokról, látogasson el honlapunkra, a www.biohars.hu weboldalra, ahol tájékozódhat termékeinkről! Ha további kérdése merült fel szolgáltatásainkról, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a+36306114617-es telefonszámon vagy a jatszoter@biohars.hu e-mail címen, szívesen állnak rendelkezésére!