Rendszeresen fog a hideg időben is gépjárművel közlekedni? Ha még nem ellenőrizte a téli gumiabroncsok állapotát, tanácsos minél hamarabb megtenni. Most még könnyen hozzájuthat a megfelelő termékekhez, érdemes a téli gumi árakról online tájékozódni, így kényelmesen bonyolíthatja le a beszerzést.

A biztonságos közlekedés nem csak a vezetési tapasztalaton, a gépjármű állapotán, és a szervizelés gyakoriságán múlik, hanem azon is, hogy az évszaknak megfelelő, kiváló állapotú gumiabroncsok állnak-e rendelkezésre. Nagyon fontos, hogy a fagyos, havas szezon előtt sor kerüljön a nyári gumiabroncsok cseréjére. Ha az átlaghőmérséklet 7 fok alá süllyed, és ez tartós, mindenképp ajánlott a téli gumikat felszerelni. A téli gumik anyagösszetétele és mintázata jelentős mértékben eltér a nyári változatoktól. Mínusz fokok esetén sem válnak rideggé, megőrzik a rugalmasságukat. A mélyebb mintázatnak, és a barázdáknak köszönhetően pedig precízebb az irányíthatóság, rövidebb a fékút a jeges úton. A nyári gumik nem alkalmasak a téli időszakban történő használatra, rengeteg balesetveszélyes szituációt kerülhet el, ha erre odafigyel. A téli gumi árak eltérnek egymástól, több tényezőtől függ, hogy pontosan mennyibe kerülnek. Érdemes a téli gumi árakról időben tájékozódni, a vásárlást pedig minél előbb lebonyolítani, ugyanis a hideg idő beköszöntekor nagyon sokan egyszerre keresnek megfelelő termékeket. A tartósság és a megbízhatóság rendkívül fontos, ezért nem célszerű kizárólag a téli gumi ár alapján dönteni.

Ne várja meg a havas, hideg időt, készüljön fel időben a biztonságos közlekedésre! Tájékozódjon a téli gumi árakról a www.gumiterminal.hu weboldalon, ahol meg is rendelheti az ideális termékeket! Részletes keresőnk segítségével könnyen megtalálhatja a megfelelő megoldást, és egyszerűen tájékozódhat a téli gumi árakról. Kátyúgaranciával, díjmentes házhoz szállítással nyújtunk kiváló minőségű gumiabroncsokat. Bármilyen kérdése merül fel, hívja bizalommal cégünk, a Flotta Szerviz Kft. munkatársait a 06-30-6190677-es telefonszámon, vagy írjon üzenetet az info@gumiterminal.hu e-mail címre!