Ha új padlóburkolatot kell választani, érdemes alaposan körüljárni a témát, hiszen a termékpaletta rendkívül széles, és minden változatnak megvannak a maga előnyei, illetve hátrányai. Azoknak, akik elegáns megoldásra vágynak, különösen ajánlottak a természetes kőburkolatok, melyek népszerűségének oka maga az esztétikai érték. A különleges látványnak azonban van ára, a kőburkolatok gondos ápolást és karbantartást, időnként komolyabb felújítást igényelnek. Ezt a feladatot természetesen nem kell magukra vállalniuk a tulajdonosoknak, és nem is ajánlott megpróbálkozni vele, a legjobb megoldás szakértőkre bízni a kőtisztítást.

padlótisztítás olyan feladat, aminek megvannak a maga íratlan szabályai, gondosan meg kell válogatni az alkalmazott készítményeket, illetve módszereket. A rendszeres és alapos takarítás a kőburkolatok esetében rendszerint kevésnek bizonyul, a makacs szennyeződéseket ugyanis szinte lehetetlen házi módszerekkel eltávolítani. Az olajfolt, rozsda vagy éppen savmarás maradandó nyomot hagy a kőburkolaton, de akár egy olyan hétköznapi „baleset” is problémás lehet, mint a bor kilöttyentése. Az évek múlásával rendszerint egyre több ilyen folt éktelenkedik a padlón, és a kőtisztítás ilyen esetekben professzionális megoldást követel. Szükség van egy speciális vegyszerre, amivel lényegében kiszívják a szennyeződést a kőből, ezt követően pedig a teljes padlót át kell polírozni, hogy a felület mindenhol egyenletes és szép legyen. A padlótisztítás ilyen formája már nem tekinthető egyszerű házimunkának, ez a burkolat felújításához kapcsolódó feladat, ami megfelelő felszerelést és szakmai jártasságot követel.

A természetes kőburkolatok rajongójaként Önnek is ilyen padló ékesíti otthonát, és úgy érzi, hogy elérkezett a padlótisztítás ideje? Jó helyen jár, hiszen cégünk, a Hunplastic Kft. vállalja a padlófelújítás valamennyi feladatát, így a kőtisztítást is! Ha érdekli a szolgáltatás, látogasson el a www.burkolatpolir.hu weboldalra, amennyiben pedig meggyőztük, esetleg kérdése lenne, lépjen velünk kapcsolatba a +36-70-326-3267-es telefonszámon vagy az info@burkolatpolir.hu e-mail címen!