Szeretné az ingatlana bejáratát biztonságossá tenni? Fürdőzésre alkalmas létesítményt üzemeltet, így sok helyen válhat csúszóssá a padlófelület? Akár kikapcsolódás, akár munka céljából látogatják az épületét, elengedhetetlen a csúszásmentesítés. Speciális Rinivi Antislip Floor csúszásgátló bevonattal megelőzheti a balesetet, megfelelően gondoskodhat a látogatók és a dolgozók biztonságáról.

Mindenhol nagyon fontos a biztonságos közlekedés feltételeit megteremteni. Nem csak a hideg, csapadékos téli időben, és kültéren kell a csúszásmentesítésre odafigyelni. A megcsúszásból eredő balesetek sajnos előkelő helyen állnak a statisztikákban. Otthon, a lakókörnyezetben, a közintézményekben is találhatóak veszélyes padlófelületek, lépcsők, használati eszközök, az ipari területeken, valamint a fürdőzésre alkalmas létesítményekben pedig főként lényeges erre ügyelni. Gyakran előfordul, hogy a kialakítás megtervezésénél előtérbe kerül az esztétikum, és megfeledkeznek a praktikumról. A szebbnél szebb, korszerű padlófelületek jól mutatnak azonban, ha vizesek lesznek, könnyen okozhatnak balesetet. Érdemes kifejezetten erre a célra gyártott csúszásgátló bevonatot beszerezni, aminek köszönhetően nem kell az esztétikus megjelenésről lemondani. A csúszásmentesítő bevonat egyszerűen felhasználható, többféle kiszerelésben kapható, és áttetsző, így az eredeti burkolat fénye és színe nem változik. A csúszásgátló bevonat környezetbarát, könnyen tisztítható, rövid idő alatt telepíthető, csak tapadást biztosít, más módosításra nem kerül sor.

Szerezze be kényelmesen a csúszásgátló bevonatot a www.necsusszel.hu weboldalról! Cégünk, a Rinivi Antislip Kft. több, mint 10 éve nyújt megbízható segítséget a csúszásmentesítés területén. Nem csak csúszásgátló bevonatot rendelhet meg tőlünk, hanem járórácsokhoz, jelölő szalagokhoz, védőprofilokhoz is hozzájuthat kedvező áron. Bármilyen kérdése merül fel, keressen bennünket bizalommal a 06-70-2248585-ös telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@necsusszel.hu e-mail címre!