Az átlagosnál jóval nagyobb méretű és súlyú munkadarabok szállítását szeretné minél egyszerűbben megoldani? Gyártással vagy javítással foglalkozik, így többször sor kerül erre a feladatra? A túlméretes szállítmány szállítása gördülékenyen és biztonságosan megoldható, ha ezen a területen tapasztalt szakemberek segítségét kéri, akik minden feltételt biztosítanak.

A rakományok fuvarozása felelősségteljes feladat, és gyakran előfordul, hogy a megszokottnál nagyobb méretű, illetve súlyú szállítmányt szükséges a kijelölt célba eljuttatni. Ilyenkor sokkal nehezebb a mozgatás, a rögzítés, és útközben sem egyszerű a többi közlekedési eszköz között haladni. A közutakon csak a megengedett össztömegek és méretek szállíthatóak, ezért erről fontos körültekintően tájékozódni. Túlméretes szállítmány szállítása esetén engedélyek beszerzésére van szükség, és nélkülözhetetlen a szakkíséret. A megengedett időkeret, valamint a meghatározott sebesség betartása is lényeges. Annak érdekében, hogy a túlméretes szállítmány szállítása során ne sérüljön a rakomány, és az úton közlekedőket se érje kár, elengedhetetlen a hozzáértő, tapasztalattal rendelkező szakemberek munkája. Ők biztosítják a rakományrögzítő eszközöket is, így Önnek erről sem kell gondoskodnia. Ha minden engedély rendelkezésre áll, a szabályok betartása mellett zajlik a túlméretes szállítmány szállítása, akkor nem jelenthet problémát biztonságban, időben a célba érkezni.

Bonyolítsa le a túlméretes szállítmány szállítását a környezete veszélyeztetése nélkül! Szakszerű, megbízható és gyors megoldást nyújt cégünk, a Veressped-Plusz Kft., így semmilyen probléma nem adódhat a feladat elvégzése során. Korszerű gépkocsiparkkal rendelkezünk, és tapasztalt szakemberekkel dolgozunk együtt, a szabályoknak megfelelően segítünk a túlméretes szállítmány szállításában. Jusson bővebb információhoz a tevékenységünkkel kapcsolatban a www.veressped.com weboldalon, és keressen bennünket bizalommal a 06-29-544991-es telefonszámon, vagy a veressped@veressped.hu e-mail címen!