A homoszexualitás napjainkban is kényes téma, mivel nem minden ember tudja elfogadni és megérteni ezt az életmódot. A tudomány is különböző okokra vezeti vissza a homoszexualitás kialakulását, és a köztudatban nincs megfelelő szemlélet ezzel kapcsolatban. A Germán Gyógytudomány választ ad a felmerülő kérdésekre.

Az emberek számára az elfogadott, helyes életmód, ha egy férfi és egy nő él együtt párkapcsolatban, családot alapítanak, és gyermekeket vállalnak. Előfordul, hogy valaki a vele azonos neműekhez vonzódik, és szexuális kapcsolatot is velük létesít. Az orvostudomány a hormonális elváltozásokban látja az okot, és úgy vélekedik, hogy a hormonrendszer működésének eltérése okozza ezt a megnyilvánulást. A családok általában nem tesznek mást, mint elfogadják ezt a tényt, és próbálnak alkalmazkodni a kialakult helyzethez. Sok esetben azonban a homoszexualitás számos problémát okozhat a munkahelyen, és a magánéletben egyaránt, ami tovább nehezítheti az illető életét. A Germán Gyógytudomány egyértelmű választ ad erre a kérdésre, részletesen kifejti az okokat, ismerteti az összefüggéseket, és a változtatás lehetőségeit is. A Germán Gyógytudomány megalapítója Dr. Ryke Geerd Hamer német orvos, aki életéből hosszú időt szánt arra, hogy megfejtse a különböző betegségek és eltérések okait. Kifejtette, hogy minden elváltozásnak bizonyos kivételektől eltekintve valamilyen elszenvedett konfliktus, lelki megrázkódtatás a kiindulópontja. Részletesen levezeti a lélek, az agy, és a szervek szoros összefüggésben lévő rendszerének működését. Külön foglalkozik a homoszexualitással, kifejti a falka-program lényegét, amit szoros kapcsolatba hoz a hormonális elváltozásokkal. Tanulmányai alapján megtudható, hogy milyen lelki ok, nemiséggel kapcsolatos konfliktus alakíthat ki homoszexualitást. Ön is informálódhat mindezekről a Germán Gyógytudomány ismereteinek segítségével.

Ha szeretne ebben a témában tájékozódni, vagy jobban megérteni a hormonrendszer működését, akkor keressen olyan szakembert, aki foglalkozik a Germán Gyógytudománnyal! Kiegyensúlyozottabb lehet az élete, megoldást találhat a problémájára, segíthet homoszexuális családtagjának vagy ismerősének, ha ismereteket szerez a Germán Gyógytudomány tanításaiból. Látogasson el a www.germangyogytudomany.hu weboldalra, és tegye fel a kérdéseit bizalommal a 06-20-9154715-ös telefonszámon, vagy az info@germangyogytudomany.hu e-mail címen!