Műemlékek őrzésével és fenntartásával foglalkozik? A kiállított bútorok helyreállítását tervezi? Otthonában régi bútorokat használ, amelyeket szeretne megóvni? Bútor restaurációval kiváló megoldásra juthat.

A különböző műemléknek nyilvánított épületekben sok olyan régi berendezés látható, amelyek a régi korokat idézik, nagy értéket képviselnek, és egyedi darabok. Ezeknek a tárgyaknak a megóvása nagyon fontos, amit a bútor restaurációval lehet megvalósítani. A szakemberek ismerik az adott berendezési elem eredeti állapotát, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a bútor restauráció eredményeként sikerüljön az eredeti állapot megőrzése. Ez a művelet mindenki érdeke, mivel a régi értéktárgyak megőrzése lehetővé teszi azt, hogy a látogatók tájékozódjanak, és megismerjék ezeket a használati tárgyakat. Fontos, hogy időben kerüljön sor a bútor restauráció elvégzésére, mivel így kevesebb munkával, és könnyebben lehet megfelelő eredményre jutni. A régiség kereskedők hozzájuthatnak olyan bútorokhoz, amelyek értékesek, de sérültek. Ebben az esetben is nagy szolgálatot tesz a bútor restauráció, ugyanis ezáltal a termékek újra visszanyerhetik szép állapotukat. A családok is őriznek vagy használnak régi bútorokat, amelyektől nem szívesen válnak meg. A származásuk, és az emlékek miatt ezek felbecsülhetetlen értékűek. Ezt az örökséget a család tovább tudja adni az utódoknak, ha megóvja és elvégzi a szükséges teendőket, amit a bútor restauráció lehetővé tesz. A gyakorlattal rendelkező szakemberek olyan anyagokkal és eszközökkel dolgoznak, amelyek lehetővé teszik, hogy a műtárgyak semmilyen tekintetben ne változzanak, mindenféle átalakítás nélkül meg lehessen őrizni a különlegességüket.

Kérje cégünk, a Juhar ’89 Bt. hozzáértő bútorrestaurátorainak segítségét! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a bútorok eredeti részei megmaradjanak minél nagyobb mértékben. Ha pedig erre nincs lehetőség, eredeti technológiával, és az eredeti anyagnak megfelelő termékekkel pótoljuk a szükséges részeket. Tudjon meg többet a tevékenységünkről a www.juhar.hu weboldalon, és érdeklődjön a bútor restaurációval kapcsolatban a 06-30-9867475-ös telefonszámon, vagy a juhar@juhar.hu e-mail címen!