Üzleti megbeszélést, online konferenciát, vagy más eseményt szeretne több nyelven lebonyolítani? Netán nem tud mindenki személyesen jelen lenni? Távtolmácsolás segítségével bárhol könnyen megoldhatja a feladatot, mindenki számára érthetőek lesznek az elhangzottak.

Egyre több rendezvényt szerveznek online, és előfordulhat az is, hogy valaki nem tud az adott eseményen részt venni, viszont távolról bekapcsolódna. Ha interneten keresztül szervezi a programokat, részt tudnak venni a különböző országokban tartózkodó meghívottak. Ennek köszönhetően sokan megspórolhatják az útiköltséget, és mégis átélhetik a rendezvény által nyújtott élményt. Amennyiben pedig személyes találkozóra kerül sor, szintén megoldható, hogy távolról is részt vegyenek a programokon. Erre a célra szolgál a távtolmácsolás, amit Ön is igénybe vehet bármikor. Annak érdekében, hogy a távtolmácsolás sikeres legyen, szükség van a tapasztalattal rendelkező szakemberekre, akik felkészülten fordítják a szövegeket, valamint elengedhetetlen a technikai felkészültség is. Célszerű a távtolmácsolás kipróbálására figyelmet fordítani, így időben kiderülhet, ha szükség van még eszközök beszerzésére, vagy változtatásra. Régóta sikeresen működő fordítóiroda megbízható szakemberei egyéni kérése szerint látják el a feladatokat, gördülékenyen bonyolítják le a távtolmácsolást.

Vegye fel a kapcsolatot cégünk, az M&M Translation Services Kft. munkatársaival, hogy semmilyen probléma ne merüljön fel az események lebonyolítása során! Bízza ránk a távtolmácsolást, így mindenki számára érthető lesz az előadás, és eredményesen zárhatja a rendezvényt! Teljes körű, színvonalas szolgáltatást nyújtunk több, mint tíz éves tapasztalattal. Minden feltételt tudunk biztosítani annak érdekében, hogy a távtolmácsolás sikeres legyen. Amennyiben lektorálásra, szakfordításra, hivatalos fordításra van szükség, szintén készséggel állunk a rendelkezésére. Informálódjon részletesen a szolgáltatásainkról a www.mmts.hu weboldalon, és forduljon hozzánk egyéni kérésével a 06-24-898257-es telefonszámon, vagy az info@mmts.hu e-mail címen!