Lakóház vagy más típusú épület kivitelezésére készül, ezt megelőzően pedig szükség van egy régi ingatlan lebontására? Veszélyessé vált a tulajdonában lévő épület, ezért szeretné minél hamarabb eltávolítani? Az egyik legfontosabb feladat a bontási törmelékek elszállítása, amit gördülékenyen és gyorsan bonyolíthat le, ha profikkal működik együtt.

Az építési és bontási munkálatok során különböző hulladékfajták keletkeznek. A műanyagok, a fémek, a faanyagok, a beton- és aszfalttörmelékek más-más módon kezelhetőek. Már az összegyűjtésüknél fontos odafigyelni a szelektálásra, majd lényeges a megfelelő lerakó kiválasztása a bontási törmelékek elszállításakor. Érdemes régóta sikeresen működő vállalkozást keresni, ahol biztosítanak minden szükséges erőforrást. Ezáltal nem Önnek kell a konténerek elhelyezéséről, a hulladékok kezeléséről, a biztonságos fuvarozásról, a gépek és a járművek működtetéséről gondoskodni. A bontási törmelék elszállítása nem egyszerű feladat, azonban problémamentesen lebonyolítható, ha hozzáértő szakemberekkel működik együtt. Építkezés előtt, és kertépítésnél is elengedhetetlen a tereprendezés, a gépi munkák elvégzése. Annak érdekében, hogy a különböző feladatok ellátása gördülékeny legyen, az összegyűlt hulladékok ne akadályozzák a munkavégzést, szintén fontos a bontási törmelékek elszállítása minél hamarabb, biztonságosan.

Szabaduljon meg az összegyűlt hulladékoktól minél egyszerűbben és gyorsabban! Gondoskodjon a biztonságos, előírásoknak megfelelő megoldásról a mi segítségünkkel! Cégünk, a Böhmer Kft. több évtizedes tapasztalattal nyújt megbízható szolgáltatást. A bontási törmelékek elszállítását a lerakóba befogadó nyilatkozattal teljesítjük. Korszerű gépparkkal rendelkezünk, nem csak a bontási törmelékek elszállítását vállaljuk, hanem az épületek bontását, a tereprendezést, és más lényeges feladatok elvégzését is. Bővebb információért látogasson el a www.bohmerkft.hu weboldalra, és keressen bennünket a 06-28-559495-ös telefonszámon, vagy a bohmerkft2002@gmail.com e-mail címen!