Ha szüksége lesz az autójára a téli időszakban is, nagyon fontos, hogy időben sor kerüljön a téli gumi cserére. Az erősebb tapadás, a nagyobb biztonság érdekében elengedhetetlen a feladat elvégzése, amiről Önnek sem szabad megfeledkezni.

Egyre hidegebb és csapadékosabb időre lehet számítani, ami miatt nem maradhat el néhány teendő ellátása. Gépjármű tulajdonosaként lényeges a téli felkészítés, ugyanis csak így közlekedhet balesetmentesen az utakon. A téli gumi csere optimális ideje a 7 fokos átlaghőmérséklethez kötött, ugyanis ilyenkor már csökken a nyári gumi tapadása. Ennek hatására nagyobb lesz a féktáv, és az anyagi kár mellett sokkal komolyabb problémák is kialakulhatnak. A téli gumiabroncs jobban tapad havon, nedves és sáros útfelületen, ami a mélyebb profiloknak, a sűrűbb futómintázatnak köszönhető. Magyarországon nem kötelező a téli gumi csere, de a téli hónapokban erősen tanácsolt. A saját, az utastársai, és más közlekedők épsége érdekében mégis fontos a téli gumi csere. Célszerű minél hamarabb tájékozódni, mivel amikor már éjszakai fagyokra, havazásra lehet számítani, egyszerre sokan keresik a megfelelő terméket, és a szervizek megrohamozása sem újdonság. Ha szeretné mindezt elkerülni, és igyekszik a téli gumi cserét kedvező áron, kényelmesen intézni, nem tanácsos sokat várni. Jó ötlet online informálódni, így előzetesen kiválaszthatja, vagy akár meg is rendelheti a tökéletes terméket.

Ne kockáztasson, óvja a saját és mások testi épségét, valamint az autóját is! Gondoskodjon időben a téli gumi cseréről, és előzze meg a problémák kialakulását! Cégünk, az AR-GO Bt. széles kínálatában többféle téli gumiabroncsot találhat, amelyek közül könnyen kiválaszthatja a megfelelő terméket. Jól felszerelt gumiszervizünkben pedig vállaljuk a gyors és szakszerű téli gumi cserét, valamint más feladatok elvégzését is. Jusson bővebb információhoz a www.ar-go.hu weboldalon, és keressen bennünket bizalommal! Hívja a 06-1-4319407-es telefonszámunkat, vagy küldjön üzenetet az argoabroncs@t-email.hu címünkre!