A fürdőszoba sok ingatlanban meglehetősen kicsi. Már pedig a helyiségben mindenképp helyet kell kapjon a mosógép, a mosdó, optimális esetben egy szekrény és természetesen a tisztálkodáshoz használt kád vagy zuhanykabin. Ezekből sajnos nem igazán lehet engedni, ezért más módon kell megoldani a helyspórolást. Ön is ebben a cipőben jár? Kád helyett válasszon sarok zuhanykabint!

A sarok zuhanykabin lényegesen kisebb helyet foglal el, mint egy fürdőkád, de még a közkedvelt, íves kialakítású kabinoknál is helytakarékosabb. A sarok zuhanykabin bármelyik sarokba beépíthető, így sokkal kötetlenebb a többi berendezés elhelyezése is. Annak ellenére, hogy alapterületre nem nagy egy sarok zuhanykabin, a használat során ez nem érződik. Kényelmesen el lehet férni benne, a tisztálkodás során nem zavarja semmi az embert.

Sokan attól tartanak, hogy a zuhanyzás sokkal kényelmetlenebb, mint a fürdés, hiszen nem lehet elfeküdni a kádban. Ez azonban a modern zuhanypaneleknek köszönhetően tévedés! Egy sarok zuhanykabinba ugyanis olyan zuhanypanelt tehetünk, amilyet csak szeretnénk. A korszerű panelek masszírozó fúvókákkal és még számos egyéb funkcióval rendelkeznek, így a használatuk valódi élménnyé varázsolja a tisztálkodást. Egy sarok zuhanykabin ennek köszönhetően semmivel sem nyújt kevesebbet, mint egy fürdőkád, ugyanúgy hozzájárul a lazításhoz és segít felkészülni a pihenésre.

Cégünk régóta foglalkozik egyedi zuhanykabinok gyártásával és már számtalan elképzelést megvalósítottunk. Kedvező árakkal és rövid határidőkkel állunk ügyfeleink rendelkezésére, így minden szempontból megéri hozzánk fordulni. Sarok zuhanykabinok, zuhanyfalak és kádparavánok gyártását is vállaljuk.

Amennyiben az Ön érdeklődését is felkeltettük, ne habozzon, látogasson el honlapunkra, a www.egyedizuhany.hu weboldalra, ahol mindent megtudhat rólunk! Ha további kérdése merült fel, forduljon bizalommal hozzánk a 06-30-86-49-205-ös telefonszámon vagy írjon nekünk az  info@egyedizuhany.hu e-mail címre akár még ma, munkatársaink szívesen segítenek mindenben!