Nagyon sokan küzdenek azzal a problémával, hogy a pára lecsapódik otthonuk falain és rövid idő alatt megjelenik a penész is. Ez rendkívül egészségtelen, és persze esztétikailag sem szerencsés, ezért mindenki szeretne tőle megszabadulni. Hogy ez hogyan lehetséges? Egyrészt több szellőztetéssel, másrészt pedig, amikor ablakcserére kerül a sor, a műanyag helyett válasszunk fa ablakokat!

Kétségtelen, hogy a műanyag ablakok nagyon jól hőszigetelnek és az áruk is megfizethető, azonban az is tény, hogy mivel egyáltalán nem légáteresztőek, a pára bennreked a lakásban és emiatt könnyen penészedni kezdenek a falak. Azért, hogy ezt elkerüljük, többet kell szellőztetni, párátlanítót kell használni, hőszigetelni kell az egész ingatlant vagy fa ablakokat kell választani a műanyag helyett. A fa egy természetes, élő, lélegző anyag, így a belőle készült nyílászárók éppen annyira légáteresztőek, hogy a falak ne kezdjenek vizesedni. A fa ablakokkal ezért egy sokkal egészségesebb és szebb otthon teremthető, nem beszélve arról, hogy már a megjelenésük is rendkívül előnyös. Mintájukat a fa eredeti erezete adja, ettől egyediek, különlegesek és melegséget árasztanak magukból. Már régóta bizonyított, hogyha az ember természetes anyagokkal veszi körül magát, az jótékony hatással van testre és lélekre egyaránt. Sokan attól tartanak, hogy a fa ablakok túl sok ápolást igényelnek, azonban ez egyáltalán nem jelent egy hosszadalmas, mindennapos teendőt. Elég néhány havonta áttörölgetni őket egy erre a célra szolgáló ápolószerrel. A fa ablakok megfelelő ápolással hosszú évtizedekig megőrzik majd szépségüket és nem kell tartani a vetemedésüktől sem.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a fa ablakok iránt, ne habozzon, bővebb információért látogasson el cégünk honlapjára, a www.perdikft.hu weboldalra! Ha pedig további kérdése lenne vagy szeretné megrendelni otthona új fa ablakait, forduljon hozzánk bizalommal a 06-20/288-3498-as telefonszámon vagy a perdifa@gmail.com e-mail címen, munkatársaink szívesen segítenek mindenben!