Szeretné az ingatlanát a hideg téli időben is költséghatékonyan fenntartani? Felújításra készül, vagy építkezik? Esetleg szakemberként tevékenykedik, és Ön választja ki a megfelelő anyagokat a kivitelezéshez? A Baumit – Open hőszigetelő alaprendszerrel minden szempontból kiváló eredményt érhet el!

Az épületek energiafelhasználását jelentős mértékben lehet korszerűsítéssel csökkenteni. Nagyon fontos a kiváló minőségű nyílászárók beépítése, valamint a szigetelés, amelyek segítségével egész évben fenntartható a komfortos, kényelmes környezet. Akár építkezik, akár régi ház felújítására van szükség, megéri a hőszigetelés mellett dönteni. Egyszeri befektetésről van szó, ami néhány év alatt megtérül. Nagyon sokat spórolhat a fűtésszámlán, védheti a környezetet, hosszú éveken keresztül lehet elégedett ezzel a megoldással. Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen anyag felhasználására kerül sor, ezért fontos, hogy körültekintően válasszon. Akár a saját ingatlanát szigeteli, akár szakemberként segít másoknak, érdemes a Baumit – Open hőszigetelő alaprendszer alkalmazása mellett dönteni. A Baumit – Open hőszigetelő alaprendszerben biztos, hogy Ön sem csalódik, hiszen kiváló minőségű anyag, eleget tesz az elvárásoknak. A legjobb, ha online tájékozódik, és rendeli meg a megfelelő terméket, hiszen ezzel sok időt és energiát spórolhat. A Baumit – Open hőszigetelő alaprendszerhez is hozzájuthat egyszerűen.

Válasszon kiváló minőségű terméket a hatékony szigetelés, és a precíz, gördülékeny munkavégzés érdekében! Szerezze be a Baumit – Open hőszigetelő alaprendszert tőlünk, kedvező áron! Cégünk, a Var-Szig Kft. webáruházában többféle hőszigetelő rendszer, és egyéb anyag közül válogathat egyéni igényei szerint. Széles kínálatunkban megtalálható többek között a Baumit – Open hőszigetelő alaprendszer is. A csomag tartalmazza a homlokzati lemezt, az üvegszövet hálót, valamint a ragasztót. Jusson bővebb információhoz a www.akcios-hoszigeteles.hu weboldalon, felmerülő kérdéseivel pedig keressen bennünket a 06-1-2572615-ös telefonszámon, vagy a varszig@gmail.com e-mail címen!