Szívesen foglalkozna olajretek termesztéssel, de problémát jelent a megfelelő háttér biztosítása? Szüksége van a munkaeszközökre, és a kiváló minőségű olajretek vetőmagra is, ugyanis csak a földterület áll a rendelkezésére? Ha együttműködik olajretek vetőmag termeltetéssel foglalkozó szakemberekkel, megvalósíthatja a terveit!

A hideg téli hónapokban még nincs túl sok feladat a földterületeken, azonban hamar beköszönt a tavasz, amikor már készen kell állni. Rengeteg növény termesztésére van lehetőség, mindenki egyéni igényei, és a föld adottságai alapján döntheti el, hogy pontosan mivel szeretne foglalkozni. Nagyszerű ötlet olajretek vetőmagokat beszerezni, és ezt a növényt gondozni, hiszen sokoldalúan hasznosítható. Előveteményre nem igényes, de az egyéb keresztesvirágúak utáni vetést tanácsos kerülni. Az olajretek viszont jó előveteménye az őszi kalászosoknak, a burgonyának, a cukorrépának. Elsősorban a magjáért érdemes termeszteni, emellett pedig kiváló zöldtrágya növény, felhasználható takarmányozásra is. Ha középkötött, mélyrétegű, jó vízgazdálkodású talaj áll a rendelkezésére, megéri olaj vetőmagok mellett dönteni. Nem okozhat gondot az anyagi háttér, vagy az eszközök hiánya, hiszen lehetősége van profi szakemberekkel együttműködni, akik olajretek vetőmag termeltetéssel is foglalkoznak. Ők mindent megtesznek a sikeres munkavégzés érdekében, így Önnek nem jelenthet gondot a feladatok hatékony ellátása.

Végezze a munkáját a saját földterületén, és kérjen segítséget a megfelelő háttér biztosításához! Valósítsa meg a terveit cégünk, a Hungaro-farm Kft. támogatásával! Termeléssel, forgalmazással, tisztítással egyaránt foglalkozunk, gondoskodunk a megfelelő mennyiségű, kiváló minőségű olajretek vetőmagokról is. Ha más növények termesztésével foglalkozna szívesen, szintén érdemes hozzánk fordulni. Tájékozódjon részletesen az általunk nyújtott lehetőségekről, és a termesztési technológiákról a www.hungarofarm.hu internetes oldalon! Keressen bennünket bizalommal a 06-1-3889355-ös telefonszámon, vagy a masa.beata@hungarofarm.hu e-mail címen!