Szeretné az ingatlanát költséghatékonyan fenntartani? Praktikus, időtálló megoldást keres a villanyszámla csökkentése érdekében? Lehetősége van levegő-víz hőszivattyú működtetésére, ha pedig már rendelkezik korszerű berendezéssel, akkor sem szabad a hőszivattyú téliesítéséről megfeledkezni.

A hőszivattyú korszerű, sokak által kedvelt berendezés, hiszen számos előnye van. A levegőben és a talajban rejlő energiákat hasznosítja az épület fűtésére, hűtésére, meleg vízzel történő ellátására. Akár a felére is csökkentheti a fűtésre fordított kiadásokat, és hatékonyan kímélheti a környezetét, ha hőszivattyút használ. Többféle típusú és teljesítményű hőszivattyú áll rendelkezésre, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes terméket. A hideg közeledtével azonban nem maradhat el a hőszivattyú felkészítése télre, hiszen ezzel meggátolhatja a hibák kialakulását, és meghosszabbíthatja a készülék élettartamát. A hőszivattyú téliesítése egyszerűen megoldható. Ha legalább 40 cm-rel a talaj fölött helyezi el a berendezést, és előtetőt szerel fel, amivel megóvja a hótól és a jégtől, máris sokat tesz a hőszivattyú felkészítéséért télre. Emellett lényeges a termosztát fűtési üzemmódra való változtatása, valamint a fűtőszál ellenőrzése. Időszakosan szükség van a szűrő vizsgálatára, és fontos az akadálytalan hőleadás biztosítása.

Ne feledkezzen meg Ön sem a hőszivattyú felkészítéséről télre! Előzze meg a problémák kialakulását, és tegyen meg mindent a berendezése élettartamának növeléséért! Cégünk, az ESTÉ Credit Side Kft. kiváló minőségű Chofu hőszivattyúkat kínál kedvező áron, amelyek lehetővé teszik a költséghatékony fenntartást. Ha medence kényelmes fűtéséről szeretne gondoskodni, szintén beszerezheti a megfelelő készüléket. A nálunk kapható Chofu inverteres hőszivattyú akár mínusz 30 fokban is működik, és 54 fokos fűtővizet képes előállítani, a hőszivattyú téliesítése azonban célszerű minden esetben. Jusson hasznos információkhoz a www.chofu-hoszivattyu.hu weboldalon, és lépjen velünk kapcsolatba a 06-20-2689757-es telefonszámon, vagy a tibor.sulyok@gmail.com e-mail címen!