Már most tervezi a jövő nyári üdülést? Szeretne a családtagjainak, vagy a barátainak különleges meglepetéssel kedveskedni? Balatoni vitorlázás ajándékutalvánnyal nagy örömet okozhat karácsonykor, és más ünnepek alkalmával is!

A téli hónapokban ritkábban mozdulnak ki az emberek a szabadba, mivel a zord időjárás nem mindig teszi lehetővé. Sokan már év végén megtervezik a következő tavaszi és nyári üdülésüket. Jelenleg folyik a karácsonyi készülődés, és szinte mindenki az ajándékok beszerzésével van elfoglalva. Nagy meglepetést okozhat, ha már most előkészíti a következő évi üdülést, és meglepi szeretteit balatoni vitorlázás ajándékutalvánnyal. A közkedvelt magyar tenger egészen tavasztól ősz végéig sok embert vonz, rengeteg a turista és a nyaraló. A legtöbben kedvelik a vízi sportokat, és az egyik kedvenc időtöltés a hajózás, a vitorlázás. Már most lehetősége van balatoni vitorlázás ajándékutalványt vásárolni, ami biztosítja Önnek és a családjának a feledhetetlen élményt a tónál. A vitorlázás egyre inkább közkedvelt, mivel a bérelt vízi jármű tetszőleges időpontban áll rendelkezésre, és bármilyen útvonal választható. Nem kell a hajójáratok indulásához alkalmazkodni, bármikor lehetőség van a vitorlázásra. A balatoni vitorlázás ajándékutalvány beszerzése rendkívül jó döntés, amit a melegebb hónapokban jól ki lehet használni. A balatoni vitorlázás ajándékutalványhoz hozzájuthat egyszerűen, ami a legalkalmasabb időpontban teszi lehetővé az élményekkel teli utazást. A vízi kiránduláshoz nem szükséges vezetési ismeretekkel rendelkezni, hajókapitány gondoskodik a biztonságról. Ennek köszönhetően önfeledten szórakozhat, mivel a járművet tapasztalt szakember irányítja. Nem csak karácsonyra, hanem születésnapra, és más alkalmakra is kitűnő ötlet balatoni vitorlázás ajándékutalvánnyal kedveskedni.

Ismerkedjen meg az általunk nyújtott lehetőségekkel, és készüljön már most a hajózásra! A R Yacht munkatársaiként többféle programmal várjuk, és lehetővé tesszük a balatoni vitorlázás ajándékutalvány rendelését is. Jusson bővebb információhoz a www.setavitorlazas.hu weboldalon, és forduljon hozzánk egyéni kérésével a 06-30-4992258-as telefonszámon, vagy érdeklődjön az info@setavitorlazas.hu e-mail címen!