Igyekszik mindent megtenni az épülete kiváló állapotának megőrzéséért? Szeretne tiszta, minden szempontból megfelelő környezetet a medencéje közelében is? Nagyon sokat tehet páramentesítő berendezéssel, ami lehetővé teszi a párátlanítást.

A medence vízfelülete folyamatosan párolog, ami nem csak folyamatos energiaveszteséget jelent, hanem az épület szerkezetének és megjelenésének károsodásához is vezethet a légtérbe jutó vízgőz miatt. Minden olyan felületre kicsapódik közvetlenül a pára, aminek a hőmérséklete alacsonyabb a harmatpontnál. Ha fából készült ablakkeretek találhatóak az adott helyiségben, ezek könnyen korhadhatnak, így nem csak esztétikailag jelent problémát a párakicsapódás. A legszebben kialakított uszodában is kellemetlen lehet a közérzet, ha penész szag van a friss levegő helyett. Megelőzheti a problémákat, és sokat tehet az egészségért is, ha páramentesítő berendezést szerel fel. A korszerű technológiának köszönhetően lehetőség van nagy teljesítményű, alacsony energiafogyasztású, egyszerűen üzemeltethető, padozatra vagy falra rögzíthető páramentesítő berendezés használatára. A páramentesítő készülék medencéhez, és más olyan környezetben is alkalmazható, ahol különösen nagy a páratartalom. Ha allergiás, vagy valaki légúti betegségben szenved a családjában, otthon is tanácsos a páramentesítésre nagy figyelmet fordítani.

Akadályozza meg a kellemetlen szagok, a penész kialakulását! Biztosítson tiszta környezetet, amivel sokat tehet az egészség megőrzéséért! Cégünk, a PGPLAST Kft. időtálló, egyszerűen kezelhető páramentesítő berendezést kínál, amely csendesen, alacsony energiafogyasztással működik. Kiváló minőségű páramentesítő készülék medencéhez, és pincéhez, múzeumhoz, konditeremhez, valamint más helyiségek párátlanításához is elérhető nálunk. Informálódjon részletesen páramentesítő berendezéseinkről, és más termékeinkről is a www.pgplast.hu weboldalon! Megrendeléssel kapcsolatban, és egyéb kérdéseivel keressen bennünket a 06-20-5420672-es telefonszámon, vagy az info@pgplast.hu e-mail címen!