Öltözésre, tisztálkodásra alkalmas helyiségek kialakítását tervezi a munkaterületén? Építkezik vagy felújítja az otthonát, és szeretné a fűtést a kis alapterületű helyiségekben is könnyen megoldani? A törölköző szárító radiátor praktikus, stílusos megoldást nyújt, és elfér bárhol.

Egyre szélesebb körben ismert és népszerű a törölköző szárító radiátor, hiszen számos dizájnnal és színárnyalattal áll rendelkezésre. Ezáltal mindenki megtalálhatja a fürdőszobája stílusához leginkább illő berendezést. A törölköző szárító radiátor kellemes látványt nyújt, és praktikus megoldás, mivel bárhol könnyen felszerelhető. A legkisebb helyiségekben sem okozhat gondot a meleg biztosítása, és a ruhadarabok szárítása is megoldható egyszerűen a törölköző szárító radiátor segítségével. A modern gyártási technológiáknak köszönhetően elsődleges, vagy kiegészítő fűtésként is kiválóan tölti be a szerepét. Padlófűtés, és radiátoros fűtési rendszer mellett is használható. Higiénia szempontjából szintén érdemes törölköző szárító radiátort beszerezni, ami gyorsan felmelegíti a helyiséget, hatékonyan szárazon tartja a fürdőt, így elkerülheti a nyirkosodást, a kórokozók terjedését. A megjelenést és a hatásfokot tekintve is elégedett lehet, hosszú éveken keresztül működtetheti problémamentesen a törölköző szárító radiátort.

Gondoskodjon a fűtésről egyszerűen a kisebb helyiségekben is! Spóroljon sok helyet törölköző szárító radiátor felszerelésével! Cégünk, a Minikalor Kft. kiváló minőségű termékeket kínál különböző változatban. A törölköző szárító radiátort íves vagy egyenes kivitelben egyaránt beszerezheti tőlünk, valamint rendelkezésére áll térelválasztóként használható berendezés is. Ha saválló kivitelre van szüksége, szintén érdemes hozzánk fordulni, a különböző típusok többféle méretben rendelhetőek. Jusson bővebb információhoz a www.minikalor.hu weboldalon! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és ossza meg egyéni igényeit a 06-96-543040-es telefonszámon, vagy a minikalor@minikalor.t-online.hu e-mail címen!