Játszótér építésére készül, vagy Ön a felelős a telepített játékok kifogástalan állapotáért? Igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy a gyermekek jól érezzék magukat, és egyre több család töltsön időt a szabadban? Annak érdekében, hogy a kicsik minden alkalommal biztonságban legyenek, ne érje őket sérülés, nagyon fontos a játszótéri eszközök ellenőrzése.

A játszótér nem csak az önfeledt mozgásra, új barátok megismerésére, különféle játékok kipróbálására nyújt lehetőséget, hanem a testi és lelki fejlődésre is. Sok olyan játékelemmel találkozhatnak a gyerekek, amelyeket otthon nem találhatnak meg. Ha Ön közintézmény vezetője, létesítményt üzemeltet, vagy lehetősége van a települése fejlesztésére, nem maradhat el a játszótér kialakítása. A kicsik biztonsága érdekében elengedhetetlen a játszótéri eszközök ellenőrzése, szükség esetén a javítás. Célszerű ezt naponta megtenni, így időben észre lehet venni, ha vandalizmus miatt, vagy az időjárás hatására veszélyforrások keletkeztek. Használatbavétel előtt, és három évente mindenképp el kell végezni a játszótéri eszközök felülvizsgálatát az előírásoknak megfelelően. A legjobb megoldás, ha felveszi a kapcsolatot szakemberekkel, akik az ellenőrzés után átadják Önnek az erről szóló dokumentumokat, így nem kell kockázatot vállalnia.

Biztosítson színes környezetet a gyermekek számára, ahol rengeteg élménnyel gazdagodhatnak! Gondoskodjon a biztonságukról kiváló minőségű játékokkal, és ne feledkezzen meg a játszótéri eszközök ellenőrzéséről! Ebben nyújt segítséget Önnek cégünk, a SZAMEI Kft., megbízható szakembereink többféle módon végzik a játszótéri eszközök felülvizsgálatát. Sor kerülhet rendszeres szemrevételezésre, operatív, éves fő, időszakos szabványossági, valamint használatbavétel előtti ellenőrzésre. Ha szükség van javítási munkálatok ellátására, és ezt követően szeretné igazolni, hogy a játékok megfelelnek a szabványokban előírt követelményeknek, egy helyszíni ellenőrzést követően elkészítjük a játszótéri eszközök ellenőrzéséről szóló dokumentációt, így Ön biztos lehet a javítások megfelelő minőségében. Szerezzen bővebb információt a www.szamei.hu weboldalon, és keressen bennünket bizalommal a 06-20-428-2313-as telefonszámon, vagy a szamei@szamei.hu e-mail címen!