Sok csomag gyűlt össze, amelyeket szeretne a címzettekhez minél egyszerűbben, biztonságban eljuttatni? Rengeteg feladat vár Önre, ezért gondot okoz a postai sorban állás? Akár néhány alkalommal, akár rendszeresen van szükség kész csomagok feladására, érdemes ezzel profi csapatot megbízni, így emiatt a munkahelyéről ki sem kell mozdulnia.

A postázás mindennapos feladat a legtöbb cég esetében, ami sok időt vesz igénybe. Az online kapcsolattartás jelentős mértékben megkönnyíti, és gyorsítja a feladatok lebonyolítását, azonban még mindig kiemelt szerepe van a postai szolgáltatásnak. Számos alkalommal szükséges a dokumentumokat nyomtatott formában küldeni, és a csomagok is csak ezen a módon adhatóak át. Ha szeretne időt és energiát spórolni, érdemes a kész csomagok feladását, és más küldeményeket is kézbesítéssel foglalkozó szakemberekre bízni. Ezáltal nem kell a többi tennivalót háttérbe szorítani, munkatársakat a postára küldeni, hanem sor kerülhet az irodájában a kész csomagok feladására. Ön határozhatja meg, hogy pontosan mikor szeretné a kész csomagok feladását intézni, milyen gyakran van szüksége a segítségre. Biztos lehet abban, hogy a küldemények hamar, sérülésmentesen érkeznek a kijelölt célba. Ha webáruházat üzemeltet szintén érdemes ezt a módszert választani, így egyszerűbben tud az elvárásoknak megfelelni.

Ne töltsön feleslegesen sok időt a kész csomagok feladásával, bízza ránk a feladatok elvégzését! Cégünk, a Portó Budapest Kft. megbízható segítséget nyújt kedvező feltételek mellett. Nem csak a kész csomagok feladását intézheti nálunk, hanem a levelek, és más küldemények eljuttatását is. Több kisteherautóval rendelkezünk, az Ön számára megfelelő időpontokban vesszük át a csomagokat, és rövid időn belül kézbesítjük a címzetteknek. Lehetősége van a szolgáltatásunkat egész évben igénybe venni, így könnyebben láthatja el az egyéb teendőket. Szerezzen bővebb információt a www.porto.hu weboldalon, és kérje egyedi árajánlatunkat a porto@porto.hu e-mail címen, vagy keressen bennünket a 06-1-2393971-es telefonszámon!