Szeretné a lakberendezés során a kreatív ötleteit megvalósítani? Időtálló és esztétikus alapanyagot keres, amiből számos berendezési elemet el tud készíttetni? Több szempontból megéri az akril anyag árakat megfizetni, ismerkedjen meg Ön is ezzel a nagyszerű megoldással!

Otthon, és a munkaterületen is lehetőség van rengeteg alapanyag közül választani, amelyekből a szakemberek elkészítik a megfelelő méretű és kialakítású berendezési elemeket. Az egyedi technológiával készült akril lapok nem fakulnak, nem változik a fényességük, tágasabbá és szebbé varázsolják a helyiségeket. Igaz, hogy az akril anyag árak nem a legolcsóbbak, de megéri megfizetni. Strapabíró, sokoldalú, esztétikus termék, amiből kifogástalan berendezési elemek készíthetőek. Az akril anyagok magas fényűek, nem korrodálódnak, könnyen tisztán tarthatóak, méretpontosak és stílusosak. A magas kopásállóságnak és a vízállóságnak köszönhetően kiválóan eleget tesznek az elvárásoknak a konyhában és a fürdőszobában is. Nem kell amiatt aggódni, hogy a felületek elváltoznak, ugyanis az akril anyagok egybefüggőek is lehetnek, és nem tesznek kárt bennük a külső tényezők. Otthon, irodai környezetben, bevásárlóközpontokban, és a különböző létesítményekben is érdemes az akril anyagok alkalmazása mellett dönteni.

Alakítson ki elegáns környezetet a kedvenc színeivel, és időtálló, stílusos berendezési elemekkel! Használja ki az akril anyagok előnyeit! A Solymosi Team munkatársaiként akril anyagok megmunkálásával foglalkozunk, és egyéni kérése alapján készítjük el a termékeket. Mosdó-, konyha- és recepciós pultok egyaránt beszerezhetőek tőlünk. Több éves tapasztalattal vállaljuk az elképzelések megvalósítását. Korszerű technológiai felszereléssel, versenyképes áron látjuk el a ránk bízott feladatokat. Ingyenes helyszíni felmérést követően kezdjük el a munkálatokat. Tudjon meg többet az akril anyagokról és a szolgáltatásunkról a www.solymositeam.hu weboldalon! Ossza meg velünk egyéni igényeit, és érdeklődjön az akril anyag árakkal kapcsolatban a 06-30-9145747-es telefonszámon, vagy a solymi@digikabel.hu e-mail címen!