Vonzza a magasban történő kiugrás, és a szabadesés élménye? Szeretne feledhetetlen pillanatokat rendszeresen átélni? Esetleg már próbálta az ejtőernyőzést, és örömmel indulna útnak több alkalommal? Sajátítsa el a szükséges ismereteket, és gyakorolja a feladatokat ejtőernyős képzésen!

A több ezer méteres földfelszín feletti ugrás különleges, üdítő élmény, amit nagyon sokan szeretnének átélni. Az ejtőernyőzés során el lehet távolodni a valóságtól, nagyszerű stresszoldó lehet, és van számos más pozitív hatása is. Életváltoztató élmény, hiszen nyitottabbá, magabiztosabbá lehet válni, segít felismerni, hogy bátrabb és erősebb, mint ahogy ezt gondolta eddig. Nem csak 1-1 alkalommal van lehetőség ezt a máshoz nem hasonlítható érzést átélni, ha ejtőernyős képzésen vesz részt. Extrém tevékenységnek számít, nagyon izgalmas, kihívást jelentő élmény. Több ezer méter magasan a levegőben teljesen más a látvány, mint amit valaha el tudott képzelni. Ejtőernyős képzésen nem csak az eddig ismeretlen gyakorlatokat próbálhatja ki, és teljesen más környezetben töltheti az idejét, hanem segítséget kaphat ahhoz is, hogy pozitívabban lássa a mindennapi életét. Az ejtőernyős képzés pontos menetéről részletesen olvashat online, és számos hasznos tudnivalóval is bővítheti az ismereteit.

Ne halogassa álmai megvalósítását, tegye meg az első lépéseket akár már most! Jelentkezzen ejtőernyős képzésre, amely során kiválóan érezheti magát! Profiktól tanulhatja meg a feladatok biztonságos elvégzését, és rengeteg nagyszerű élménnyel gazdagodhat, ha felkeres bennünket. A Tandemcentrum munkatársaiként lehetőséget adunk gyorsított ejtőernyős képzésen való részvételre. Az AFF módszer a legmodernebb ejtőernyős képzés, személyre szabott oktatáson tanulhat. Tudjon meg többet erről, a tevékenységünkről, és tájékozódjon az árakról is a www.tandemcentrum.hu weboldalon! Bármilyen kérdése merül fel, készséggel állunk a rendelkezésére a 06-70-6087373-as telefonszámon, vagy írjon nekünk a tandemcentrum@gmail.com e-mail címre!