Légtechnikai rendszer kiépítését tervezi? Netán már sor került erre, és szeretné az eszközök sorát fűtésre alkalmas termékekkel bővíteni? Elektromos fűtőelemmel és vizes fűtő kaloriferrel egyszerűen gondoskodhat a meleg levegő biztosításáról.

Az épületek szellőztetése nagyon fontos feladat, a lakóingatlanokban és a munkaterületeken egyaránt. A friss levegő biztosítása az egészség megőrzése, és a problémák, mint például a penészesedés megelőzése érdekében is lényeges. Emellett szükség van az optimális hőmérséklet biztosítására is, télen a fűtésre, nyáron pedig a helyiségek hűtésére. Modern légtechnikai rendszer kiépítésével minden feladatot elláthat. Nem csak a szellőztetésről gondoskodhat, hanem lehetősége van vizes vagy elektromos fűtőelemet csatlakoztatni. Az elektromos fűtő kalorifer kör vagy négyszögletes csatlakozású, a légcsatorna keresztmetszetétől függ, hogy pontosan melyik alkalmazására van lehetőség. Biztonságosan használható eszköz, ugyanis túlmelegedés védelemmel van ellátva. A vizes fűtő kalorifer könnyen telepíthető, nem okozhat gondot a légcsatornához való illesztés. Levehető szerviz panel teszi lehetővé az ellenőrzést és a tisztítást.

Korszerű légtechnikai megoldások érdekében vegye fel a kapcsolatot cégünk, a Hungaro Air Matik Kft. szakembereivel! Kiváló minőségű, strapabíró, igény szerint használható termékeket nyújtunk kedvező áron. A legjobb alapanyagokból készült, előírásoknak megfelelő eszközökkel teljesítjük a kérését. Tőlünk beszerezheti a légtechnikai rendszer kiépítéséhez szükséges termékeket, és számos hasznos egyéb elemet is, amelyek lehetővé teszik akár a meleg levegő biztosítását is. Elektromos fűtőelemekvizes fűtőelemek egyaránt a rendelkezésére állnak, amelyek könnyen csatlakoztathatóak a hálózathoz. Többféle méretű és típusú elektromos fűtő kalorifer és vizes fűtő kalorifer egyaránt megrendelhető tőlünk, amelyekről szívesen adunk részletes információt. Tájékozódjon előzetesen a www.hungaroairmatik.hu weboldalon, és keressen bennünket bizalommal a 06-30-8635801-es telefonszámon, vagy az info@hungaroairmatik.hu e-mail címen!