Medence vizének tisztán tartásáért felelős? Szeretné a karbantartási munkálatokat minél egyszerűbben ellátni? Nagy szükség van megbízható sóbontó készülékre, amely segítségével előállítható a fertőtlenítéshez szükséges klór.

A szabadtéren és a fedett helyen található medencék is lehetőséget nyújtanak a kikapcsolódásra, a feltöltődésre. Gyermekek és felnőttek egyaránt szívesen töltik az idejüket fürdőzéssel, úszással. Az egészség megőrzése, és a medence kiváló állapotának megóvása érdekében nagyon fontos a higiéniai feltételek megteremtése. A vízben feloldott só bontásával állítható elő a fertőtlenítéshez szükséges klór, ezért a sóbontónak kiemelt szerepe van. A megfelelő töménység elérése érdekében lényeges tudni, hogy mennyi tiszta konyhasó feloldására van szükség. A sóbontó készüléken kívül nélkülözhetetlen a megfelelő szűrőforgató gépészet a hatékony fertőtlenítés érdekében. Célszerű a sóbontót, és minden egyéb eszközt egy helyen megvásárolni, így sok időt és energiát spórolhat. Ha pedig még nem került sor a medence kivitelezésére, otthonában, vagy a létesítménye területén is érdemes mellette dönteni. Nem csak a családnak, hanem a vendégeknek is kedvezhet ezzel a lehetőséggel. Sőt kiváló ötlet a kellemesen meleg vízről gondoskodni, így ki is tolhatja a szezont, és szinte egész évben fürdőzhet. Szakemberek segítségével nem okozhat gondot a megfelelő üzemeltetés.

Gondoskodjon a medence tiszta vizéről kiváló minőségű felszerelés használatával! Ne feledkezzen meg a sóbontó készülékről, ami kiemelt szerepet tölt be a karbantartás, tisztítás során! Cégünk, a Mova Uszoda Kft. kínálatában megtalálhatja a sóbontót is. Ha most tervezi a medence építését, vagy szeretné téliesíteni, szintén érdemes hozzánk fordulni. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, így számíthat ránk minden feladatot tekintve. Jusson bővebb információhoz a www.movapool.hu weboldalon, és keressen bennünket bizalommal a 06-70-3673505-ös telefonszámon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@movapool.hu e-mail címre!