Ház építésére készül, és még nem döntötte el, milyen módszert választ? Fontosnak tartja a környezetvédelmet, és szeretne energiahatékonyan fenntartható ingatlant? Könnyűszerkezetes ház építésével megvalósíthatja a terveit, kiváló eredményre juthat minden szempontból.

Egyre többen vannak, akik lakás vásárlása helyett építkezésbe kezdenek, hiszen számos előnye van a családi háznak. Lehetőség van minden helyiséget személyre szabni, egyéni elképzelés szerint kialakítani, nagyszerű érzés saját kertet gondozni, ahol többek között medencét is lehet működtetni. Mindezek mellett jóval egyszerűbb a felújítási munkálatokat elvégezni, és távolabb élnek a szomszédok. Nem csak a hagyományos, téglából épített ingatlanban élhet biztonságban és kényelmesen, hanem akkor is, ha könnyűszerkezetes ház építése mellett dönt. A könnyűszerkezetes ház építése számos előnnyel jár, többek között a rendkívül gyors kivitelezési idő, a száraz technológia. Az év bármely részében könnyen megvalósíthatóak a tervek. A könnyűszerkezetes ház építésével foglalkozó szakemberek teljes körű szolgáltatást nyújtanak, így akár a kulcsátadásig vállalják a teendők ellátását. Érdemes a megújuló energiákra nagy figyelmet fordítani, így sokat spórolhat. A legjobb megoldás a napelem rendszer elhelyezéséről már a könnyűszerkezetes ház építésekor gondoskodni.

Költözzön be kényelmes és biztonságos ingatlanba! Döntsön a könnyűszerkezetes ház építése mellett, és legyen elégedett az energiahatékonyságot illetően is! Cégünk, a Taksony H-BEK Kft. megbízható segítséget nyújt az Ön számára tökéletes könnyűszerkezetes ház építésében. Az általunk kivitelezett épületeket 6kW-os napelem rendszerrel együtt adjuk át, és az áraink tartalmazzák az 5%-os áfát is. A tervezéstől a kulcsátadásig számíthat ránk, kiváló minőségű anyagokkal, precízen látjuk el a ránk bízott feladatokat. Rövid időn belül rendezheti be az otthonát, ha igénybe veszi a szolgáltatásunkat. Jusson bővebb információhoz a www.konnyu-szerkezet.hu weboldalon, és lépjen velük kapcsolatba a 06-30-4441590-es telefonszámon, vagy az info@konnyu-szerkezet.hu e-mail címen!