Vállalkozóként tevékenykedik, és több tehergépjármű üzemeltetéséért felelős? Kamionsofőrként végzi a munkáját, és szeretné tudni, mit tehet, ha váratlanul probléma merül fel útközben? Éjjel-nappal elérhető kamionmentő segítségével gyorsan és megbízható módon oldhatja meg a nehézségeket.

Belföldön, és nemzetközi szinten is nagy szükség van az áruk rendszeres szállítására. A különböző méretű és súlyú termékek könnyen és gyorsan juttathatóak el egyik pontról a másikba kamionok segítségével. Felelősségteljes munka kamionsofőrként dolgozni, hiszen a vezető nem csak a saját, és a jármű épségéért felelős, hanem az áruért is. A gépjármű alapos és rendszeres karbantartásával megelőzhetőek a problémák, azonban még így is előfordulhat műszaki meghibásodás. Emellett sajnos baleset is okozhat gondot, ami miatt akár mozgásképtelenné válhat a kamion. Ilyenkor több szempontból fontos minél hamarabb kamionmentő segítségét kérni. Az utat fel kell szabadítani a forgalom előtt, és gondoskodni kell az áruk biztonságáról is. A sok tonnás szerelvényeket nem könnyű elmozdítani, ha pedig a jármű felborult, még nagyobb erőre van szükség a kerekekre állításhoz. Profi kamionmentők rendelkeznek minden eszközzel, amelyek elengedhetetlenek ilyen esetekben. Sor kerülhet a probléma megoldására az adott helyszínen, ha pedig csak szakszervizben lehet a feladatokat ellátni, a kamionmentő biztonságos körülmények között vontatja el a járművet.

Ellenőrizze rendszeresen és alaposan a kamion állapotát! Induljon útnak minden alkalommal biztonságban, ha pedig probléma merül fel, kérje tapasztalt kamionmentő szakemberek segítségét! A Top Rescue 24 munkatársaiként szakszerű felszereléssel, daruval, a lehető legrövidebb időn belül érkezünk a megadott helyszínre, ahol igyekszünk gyors megoldást nyújtani. Belföldön, és nemzetközi viszonylatban egyaránt igénybe veheti kamionmentő szolgáltatásunkat. Tudjon meg többet a tevékenységünkről a www.kamionmentés.hu weboldalon, és bármilyen gond merül fel útközben, keressen bennünket bizalommal! Hívja a bármikor elérhető 06-20-9277567-es telefonszámot, vagy írjon nekünk a kamionmentes@yahoo.com e-mail címre!