Szeretné, ha gyermeke már az óvodában megalapozná az iskolai idegen nyelv tanulását? Biztonságos, családias, jó hangulatú környezetet keres a kicsi számára? Angol nyelvű óvodában Budapesten megfelelően felkészítik a gyermekeket, és egyéni fejlesztéssel gondoskodnak róluk.

A felsőfokú végzettség mellé sok esetben előírás valamilyen nyelvvizsga, ezért a hallgatók az általuk választott idegen nyelvet tanulják az intézményekben. Sok szakmához nélkülözhetetlen a nyelvtudás, ezért mindenkinek érdemes ilyen tanulmányokat folytatni. A leginkább hasznos nyelv az angol, így ezt már középiskolában sokan választják a diákok. A nyelvtanulás időigényes, a megfelelő tudáshoz sok gyakorlásra van szükség. Nagy segítséget nyújt az angol nyelvű óvoda Budapesten, mivel itt a gyerekek már korán megismerkednek ezzel a nyelvvel. Ráhangolódnak, megszokják a kiejtést, szavakat és mondatokat tanulnak. Angol nyelvű óvodában Budapesten az életkornak megfelelően, játékos formában történik az ismeretek elsajátítása, ami előkészíti az iskolai tanulást. Ha Ön angol nyelvű óvodába Budapesten íratja be gyermekét, akkor tapasztalni fogja, hogy később diákként könnyebben jegyzi meg a kicsi a tananyagot, és rövidebb idő alatt barátkozik meg az angol nyelvvel. Az angol nyelvű óvoda budapesti dolgozói szakképzettek, és a megfelelő módszerekkel illesztik be a gyermekek életébe az idegen nyelvvel való ismerkedést. Gyermeke jobb eredményeket érhet el az iskolában a nyelvórákon, ha angol nyelvű óvodába Budapesten jár előtte. Az intézmény kiválasztásánál célszerű figyelembe venni ezt a szolgáltatást, megéri olyan intézményt választani, ahol angol nyelvű környezetben zajlik a nevelés.

Ismerkedjen meg Happy Kids nemzetközi magánóvodánkkal a 12. kerületben! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy gyermeke jól érezze magát, kiegyensúlyozott, boldog, segítőkész iskolássá, majd felnőtté váljon. Nagy figyelmet fordítunk a jó légkörű, beszédkedvteremtő kapcsolatrendszer kiépítésére. Teljesen angol nyelvű környezetben fejlődhet gyermeke, ha bennünket választ. Jusson bővebb információhoz a www.happykids.hu weboldalon, és lépjen velünk kapcsolatba a 06-1-3562440-es telefonszámon, vagy az info@happykids.hu e-mail címen!