Nagy szükség van nyomásmérőre a munkaterületén? Igyekszik mindent megtenni a precíz, biztonságos működtetésért? Ennek érdekében nem maradhat el a nyomástávadó és a nyomásmérő kalibrálása sem.

A méréstechnika lényeges eszközei a nyomásmérő és a nyomástávadó. Ezek a készülékek lehetővé teszik a rendszerek problémamentes működtetését, ehhez azonban fontos a megfelelő használat, és a rendszeres vizsgálat. A nyomásmérők kalibrálása, és a nyomástávadók kalibrálása is lényeges, mivel csak így lehet pontos adatokhoz jutni. Ipari és általános felhasználás esetén egyaránt nélkülözhetetlen a precíz ellenőrzés. A nyomástávadó lehetővé teszi a sűrített levegő és gáz rendszerek alapvető paraméterének mérését, nem okozhat gondot a monitorozhatóság, és optimálisan beállítható lesz a kompresszor nyomásszintje is. A nyomástávadó jelzi a berendezés állapotát, és segít a nyomás szabályozásában. Nyomásmérővel olyan közegben van lehetőség a mérésre, ahol gázok vagy folyadékok vannak jelen. Többféle változat elérhető, a helyes működtetéshez azonban a nyomástávadó kalibráláshoz hasonlóan minden esetben szükség van a nyomásmérő kalibrálásra. Ezt a feladatot fontos hitelesített eszközökkel elvégezni, ezért célszerű ezzel a tevékenységgel foglalkozó szakemberekhez fordulni, akik laboratóriumban tesznek eleget a kérésének.

Fordítson nagy figyelmet a rendszere minden egyes elemének megfelelő működtetésére! Előzze meg a problémák kialakulását, és gondoskodjon a költséghatékony üzemeltetésről rendszeres ellenőrzéssel! Az egyik legfontosabb feladat a nyomásmérők és a nyomástávadók kalibrálása, amit nagy tapasztalattal vállalunk saját kalibráló laboratóriumunkban. Gyors és megbízható segítséget nyújtunk, gyártmányainkkal is támogatjuk az eredményes munkavégzést. Tájékozódjon cégünk, a Flow-Cont Kft. tevékenységéről részletesen a www.flowcont.hu internetes oldalon, és forduljon hozzánk bizalommal! Hívja a 06-1-4650802-es telefonszámot, vagy érdeklődjön a kalibrálással kapcsolatban az info@flowcont.hu e-mail címen!