Cégalapításra készül, de még nincs tisztában ennek költségeivel? A legjobb megoldást keresi, és szeretné a teendőket minél egyszerűbben intézni? Netán már biztos benne, hogy részvénytársaság alapításával valósítja meg a terveit, amihez szüksége van megbízható segítségre? Érdemes kihasználni az online cégalapítás előnyeit!

Ha vállalkozás indítására készül, alapíthat egyedül, vagy üzlettársakkal is céget. Nagyon fontos, hogy tisztában legyen a cégformák közötti különbségekkel, és eleget tudjon tenni a feltételeknek. Egyre elterjedtebb a részvénytársaság alapítás, ami lehet zártkörűen, vagy nyilvánosan működő is. A részvénytársaság alapítását megelőzően eldönthető, hogy egy- vagy többszemélyes legyen. A törzstőke összegének minimuma meghatározott, ami elengedhetetlen a részvénytársaság alapításakor. Zrt. esetében minimum 5 millió forint, Nyrt. létrehozásakor pedig 20 millió forint. Lehetőség van online részvénytársaság alapítására, ami jelentős mértékben megkönnyíti az ügyintézést, azonban ügyvéd segítségére mindenképp szükség van. A közgyűlés alapítása, a könyvvizsgáló kijelölése, az alapító okirat elfogadása egyaránt lényeges lépések. Annak érdekében, hogy semmiről ne feledkezzen meg, célszerű előzetesen tájékozódni. Interneten keresztül, és telefonon is érdeklődhet ezen a területen tapasztalt szakemberektől. A részvénytársaság alapítása során nem merül fel probléma, ha körültekintően informálódik, és eleget tesz a feltételeknek.

Tájékozódjon kényelmesen bárhonnan, és tegye meg az első lépéseket online! Olvasson részletesen a részvénytársaság alapításának menetéről, és töltse le a szükséges dokumentumokat a www.cegalapitasmost.hu weboldalon! Megbízható és gyors segítséget kaphat cégünk, a Cégalapításmost.hu Kft. munkatársaitól. Ha stabil székhelyszolgáltatót keres, szintén érdemes bennünket választani. Bármilyen kérdése merül fel, készséggel állunk a rendelkezésére a hétvégén is hívható 06-70-2175701-es telefonszámon, vagy az info@cegalapitasmost.hu e-mail címen!