Szinte örök kérdés, hogy mit érdemes választani: kádat vagy zuhanykabint? Van, aki ragaszkodik az egyik típushoz, míg mások mindkettőt szeretik. Tény, hogy a kádnak és a zuhanykabinnak is megvannak a maga előnyei, ezért érdemes alaposan átgondolni, hogy pontosan mit is szeretnénk. Sokan úgy gondolják, hogy jó lenne, ha mindkettő rendelkezésre állna, ám erre ritkán van lehetőség, hiszen nagy hely szükséges hozzá. Szerencsére azért van egy arany középút is, amit mindenképp célszerű megfontolni, mégpedig a kád, egy kádparavánnal kiegészítve.

kádparaván előnye, hogy bármikor kiélvezhetjük a kád előnyeit, ugyanakkor, ha csak zuhanyozni szeretnénk, az is könnyen megoldható, anélkül, hogy elárasztanánk a fürdőszobát. Természetesen a kádparavánnak az ülőfürdők esetén is vannak előnyei, hiszen így is segít megőrizni a tisztaságot, és a víz melegen tartásában is fontos szerepet játszik. A szerkezetnek köszönhetően megszabadulhatunk a minden egyes fürdés után következő takarítástól, és ezzel a fürdőszoba is tisztábbá, higiénikusabbá válik.

Sokan attól tartanak, hogy egy kádparaván bezártság érzetét kelti majd és elcsúfítja a fürdőszobát, azonban ez egyáltalán nem reális félelem. A mai, korszerű kádparavánok teljesen átlátszóak, hiszen üvegből készülnek, így nem teszik szűkebbé a teret, sőt, hozzájárulnak a helyiség modern megjelenéséhez és a tisztításuk is könnyű. Szerencsére az áruk is kedvező, ezért az anyagiaktól sem kell tartani. Annak, aki a lehető legkisebb beruházással szeretné megoldani ezt a kérdést, az egyrészes kádparavánokat ajánljuk.

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik mind a zuhanykabinokkal, mind a kádparavánokkal kapcsolatban. Rövid határidővel és kedvező áron dolgozunk, érdemes hozzánk fordulni fürdőszoba felújításkor, átalakításkor.

Bővebb információért kattintson a www.egyedizuhany.hu weboldalra, ha pedig további kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal a 06-30-86-49-205-ös telefonszámon vagy az info@egyedizuhany.hu e-mail címen, szívesen állunk rendelkezésére mindenben!