Egy lakásfelújítás mindenképpen nagy munka, aminek során rengeteg hulladék keletkezik. Fontos, hogy ennek sorsáról gondoskodni kell, mégpedig szakszerű módon, a környezetvédelmi szabályokat betartva. A legegyszerűbb módszer a konténerbérlés, aminek köszönhetően könnyedén megszabadulhatunk a munkálatok során keletkező sittől és más hulladéktól. Természetesen ez jár némi plusz költséggel, ám a konténer árak elhanyagolhatóak a lakásfelújítás vagy építkezés teljes költségéhez képest.

A konténer árak tartalmazzák a konténer helyszínre szállítását, azt, hogy a bérlés idejére mindvégig rendelkezésre áll a konténer, valamint a hulladék megfelelő módon történő elszállítását. Egy megbízható cég az elszállított hulladékot szétválogatja újrahasznosítható és nem újrahasznosítható anyagokra, és gondoskodik róla, hogy minden a megfelelő helyre kerüljön, a lehető legkevésbé terhelve a környezetet. Mindenképp érdemes több vállalkozástól is ajánlatot kérni, mert a konténer árakat sok minden befolyásolja, ezért akár jelentős különbségek is lehetnek. Egyrészt sokat számít a földrajzi távolság, amin a konténert el kell szállítani, hiszen ez időben és anyagilag is meghatározó. Másrészt az is változó, hogy a cégek milyen árszínvonalon dolgoznak, ugyanakkor egyáltalán nem biztos, hogy a legolcsóbb ajánlattal fogunk a legjobban járni, hiszen a konténer árak mellett megbízhatóság is kulcsfontosságú.

Cégünknek, a Baut Kft.-nek a fő profilja a konténerbérlés. Kedvező feltételekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére és a konténer áraink is megfizethetőek. Szolgáltatásunkat érdemes igénybe venni nem csak építkezéskor és lakásfelújításkor, hanem lomtalanításkor is.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne pontos tájékoztatást kapni a konténer árakról, látogasson el honlapunkra, a www.bautkontener.hu weboldalra, ahol részletes árlistát talál! Amennyiben további kérdése merült fel, forduljon hozzánk bizalommal a 06 20/555 55 05-ös telefonszámon vagy a bautkontener@gmail.com  e-mail címen, munkatáraink szívesen állnak rendelkezésére!