A biztonság minden esetben elsődleges. Sajnos nem lehet minden balesetet megelőzni, de törekedni kell rá, hogy amit lehet, azt elkerüljük. Nagyon sok baleset történik például elcsúszásból adódóan, pedig ezeknek a nagy része megfelelő csúszásgátlással megelőzhető lenne. A lépcsőfeljárók különösen veszélyesek ilyen szempontból, hiszen sokkal komolyabb sérülést lehet szenvedni, ha valaki a lépcsőn csúszik meg és esik el. A biztonság érdekében ezért elengedhetetlen a csúszásgátló lemez használata.

csúszásgátló lemez, ahogyan a nevéből is kiderül, az elcsúszásos esetek megelőzésében segít. A csúszásgátló lemeznek köszönhetően a lépések biztosabbá, stabilabbá válnak, így még a bizonytalanul vagy nehezen mozgó személyek is gond nélkül közlekedhetnek. A lemez számtalan helyen alkalmazható, ajánlott szerelőaknáknál, tömegközlekedési eszközökön a fellépésre használt területen, közintézményekben és lépcsőfeljárókon is. Utóbbiak esetében természetesen a csúszásgátló lemez mellett sem szabad elbagatellizálni a korlát szerepét, ami szükség szerint a támaszkodást is biztosítja, de botlás esetén is segít visszanyerni az egyensúlyt.

Cégünk, a Rinivi Antislip Kft., többféle terméket kínál csúszásgátláshoz, így nálunk minden területre megtalálható az ideális megoldás. A csúszásgátló lemezek mellett szőnyegek, GRP járórácsok, modulos PVC burkolat és csúszásgátló bevonatok is megtalálhatóak kínálatunkban. Termékeink ára megfizethető, a webshopban pedig minden megrendelhető néhány kattintással, rövid szállítási határidővel. Mindenkinek érdemes hozzánk fordulnia, aki szeretné biztonságosabbá varázsolni a környezetét.

Amennyiben az Ön érdeklődését is felkeltettük, látogasson el honlapunkra, a www.necsusszel.hu ahol bővebb információt talál rólunk és termékeinkről! Ha kérdése merült fel a csúszásgátló lemezekkel kapcsolatban vagy szeretné kikérni tapasztalt munkatársaink véleményét, forduljon hozzánk bizalommal a +36702248585-ös telefonszámon vagy az info@necsusszel.hu e-mail címen, ahol szívesen állunk rendelkezésére!