A költözés mindig hosszadalmas, összetett folyamat. Elsőként mindent be kell dobozolni, majd átvinni az új helyre, és persze a kicsomagolásról, berendezkedésről is gondoskodni kell. Azonban egy kicsit még jobban megnehezíti a helyzetet, ha egy nagyvárosban kell megoldani a feladatot. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy a költöztetés Budapesten miért lehet körülményesebb és mik azok, amikre jobban kell figyelni.

A költöztetés Budapesten, főleg a belvárosban, a parkolás miatt mindenképpen zűrösebb. Sajnos gyakori, hogy csak a bejárattól messze lehet parkolóhelyet találni a teherautóval, de a szűk, belvárosi utcákba nem is mindig lehet behajtani ilyen nagy járművel. Részben tehetünk azért, hogy e tekintetben ne legyen gond: pár nappal korábban szóljunk a szomszédoknak, és kérjük meg őket, hogy aznap hagyják szabadon a legközelebbi parkolóhelyet! Ha ugyanis nem kell messzire vinni a dobozokat, bútorokat, azzal rengeteg időt és energiát lehet spórolni. A költöztetés Budapesten órabérben történik, ezért anyagilag is jobban járunk, ha a teherautó a bejárathoz minél közelebb tud parkolni.

Egy családi háznál teljesen természetes, hogy nincs lift, azonban a budapesti költöztetés során mindenképpen érdemes kihasználni a felvonót. Ez szintén igényel egy kis türelmet a szomszédoktól, ezért célszerű néhány nappal korábban kiírni a faliújságra, előre is az elnézésüket kérve. Ne feledjük, a költöztetés Budapesten két házat érint, és célszerű mindkét helyen konzultálni a gondnokkal, kinyittatni a lift teherhordó részét, amennyiben lehetséges.

Cégünk, a VIG-PACK Kft., régóta vállal költöztetést Budapesten, és a nagy tapasztalatunknak köszönhetően zökkenőmentesen, gyorsan dolgozunk. Bővebb információért látogasson el honlapunkra, a www.vigpack.hu weboldalra, ahol tájékozódhat az árainkról is! Ha további kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal akár még ma a +36 20 510 9705-ös telefonszámon vagy írjon nekünk a vigpack.kft@gmail.com e-mail címre, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére!