Leválik a vakolat a falról, vizesedést, penészesedést észlelt az ingatlanában? Szeretné a komolyabb problémák kialakulását megelőzni? Fontos, hogy szakemberek meghatározzák, mennyire vizesek a falak, és ezt követően a leghatékonyabb eljárás alkalmazására kerüljön sor. Utólagos vízszigeteléssel gyorsan megoldható az épület ilyen típusú szerkezeti hibája.

Mindenki szeretne jó állapotú ingatlanban élni, ahol kellemes a levegő, és igyekszik más épületek állapotának megóvásáért is tenni. Ha hiányzik a vízszigetelés, sajnos gyakran merülhet fel gond. A rendszeres szellőztetés ellenére is válhatnak dohossá, salétromossá a falak, ami nem mindig csőtörés miatt alakul ki. A falak vizesedése számos problémát okozhat, ezért nagyon fontos az utólagos vízszigetelés. A vakolat lepereghet, penészesedés figyelhető meg, a vizesedés tönkre teheti a padlózatot, többe kerülhet a fűtés, valamint az egészségre is ártalmas, mivel allergia, asztma, ízületi megbetegedés alakulhat ki. A korszerű módszereknek, és a hozzáértő szakembereknek köszönhetően rövid idő alatt, minimális bontással elvégezhető az utólagos vízszigetelés.

Ha felújítás előtt áll, érdemes a falak állapotát felmérni, és ha szükség van rá, az utólagos vízszigetelést elvégeztetni, így elkerülheti, hogy a felújított ingatlanban ismét a vizesedés által okozott problémákkal szembesüljön.

Szüntesse meg a kellemetlenségeket, és előzze meg a komolyabb problémák kialakulását! Óvja az épületét utólagos vízszigeteléssel! Cégünk, a Bonasi Szig Building Kft. több évtizedes tapasztalattal nyújt megbízható segítséget. Helyszíni felmérést követően állapítjuk meg, hogy pontosan milyen eljárással, mennyi idő alatt tudjuk a feladatokat elvégezni, és milyen költségekre lehet számítani. Acéllemez beültetéssel és injektálással is sor kerülhet az utólagos vízszigetelésre. Meghatározó szempont, hogy honnan ázik a fal, de bármilyen típusú épületről van szó, gyors és hatékony megoldást nyújtunk. Tudjon meg többet az utólagos vízszigetelésről a www.bonasi.hu weboldalon, és lépjen velünk kapcsolatba a 06-70-5206663-as telefonszámon, vagy az info@bonasi.hu e-mail címen!