Települése parkosításával foglalkozik? Szeretne családi háza udvarára különleges fákat ültetni? Díszfa katalógusból könnyen kiválaszthatja az Önnek leginkább tetsző növényeket, amit megtekinthet online is.

Az emberek bárhol élnek, mindenhol örömmel veszik, ha parkok teszik szebbé a lakóhelyük környezetét. A városokban szakemberek végzik a zöldterületek kialakításának tervezését és megvalósítását. Napjainkban egyre több szabad területet ültetnek be növényekkel, amelyek díszítik a házak és az utak környékét. Mindenki örömmel tölti a szabadidejét szépen kialakított parkokban, ahol sétálni lehet a díszfák, a bokrok, és a lágyszárú növények között. Kertészetek biztosítják a facsemetéket, ahol bőséges a választék. Díszfa katalógusban áttekintheti a fák képeit, és tájékozódhat az árukról is. A megrendelést a díszfa katalógus alapján könnyen le tudja bonyolítani, így bármikor egyszerűen hozzájuthat azokhoz a csemetékhez, amelyeket szeretne telepíteni. Rendszerezve megtalálja a különböző fajtákat, és eldöntheti, hogy melyik méretet választja. A vásárlást jelentős mértékben megkönnyíti a díszfa katalógus, mivel ebben megtalál minden információt, így célirányosan végezheti a beszerzést. A díszfa katalógus segítségével nem okozhat gondot az eligazodás, és teljes képet kaphat a kínálatról. Az áttekintés során ötleteket is meríthet, mivel találkozhat olyan fajtának a bemutatásával is, amit esetleg eddig még nem ismert. A legnépszerűbb díszfák a díszcseresznye, a berkenye, a juhar, amelyek többféle változatban állnak rendelkezésre. A családi házak udvarára gyakran ültetnek hársfát, aminek fajtáival szintén találkozhat a kertészetben. A parkok különlegessége a páfrányfenyő, ami a díszfa katalógus egyik legszebb növénye.

Tahi Faiskolánkban szebbnél szebb növények közül választhat egyéni tervei szerint. Bármikor megtekintheti az online elérhető díszfa katalógust a www.tahi.hu weboldalon, ahol díszcserjék, fenyők, díszfüvek is megtalálhatóak. Megrendeléssel, és felmerülő kérdéseivel keressen bennünket a 06-26-387157-es telefonszámon, vagy az info@tahi.hu e-mail címen!