Irodai munkát végez, vagy home office-ban látja el a feladatait a számítógép előtt? Szeretné magát jól érezni, és fontosnak tartja az egészsége megőrzését? Ha deréktámaszos irodai széket használ, hatékonyabban dolgozhat, és megkímélheti magát a problémák kialakulásától.

Egyre többen végeznek irodai munkát, és sokan lehetőséget kapnak home office tevékenységre. Annak érdekében, hogy ne okozzon gondot a teendők felelősségteljes ellátása, nélkülözhetetlen a megfelelő környezet kialakítása. A korszerű készülékek, eszközök és bútorok elősegítik a hatékonyságot. Vannak, akik nem fordítanak külön figyelmet az ülőalkalmatosságra, pedig nagyon fontos lenne. A naponta használt szék minőségén és kialakításán múlhat az egészség, hiszen ha nem megfelelő, könnyen jelentkezhetnek különböző problémák. A képernyő előtti tartós ülés komoly megterhelést jelent a hátnak, és más testrészeknek is. A hosszú ideig fenntartott rossz testhelyzet egyoldalú terhelést jelent az izmokra. Emiatt rövidülhetnek az izmok, nyomás alá kerülhetnek az erek. A helyes testtartás érdekében tanácsos deréktámaszos irodai széket használni. A többféle változatban kapható deréktámaszos irodai szék nagyon sokat segít az egészség megőrzésében, irodában és otthon egyaránt érdemes alkalmazni. A deréktámaszos irodai szék magassága állítható egyéni igény szerint, így minden szempontból kényelmes megoldás.

Gondoljon az egészségére munkavégzés közben is! Gondoskodjon a kényelemről és az egészség megőrzéséről deréktámaszos irodai székkel! Akár az irodájába, akár otthonra keres kiváló minőségű, egyéni igényei szerint állítható ülőalkalmatosságot, nálunk könnyen megtalálhatja. Cégünk, a Redola Kft. webáruházában széles kínálat áll a rendelkezésére, többféle deréktámaszos irodai szék közül rendelheti meg az Ön számára tökéleteset. Hálós háttámlával, karfával, fejtámlával ellátott székek egyaránt beszerezhetőek. Informálódjon részletesen a különböző típusú termékekről a www.irodaiszekek.hu weboldalon, és forduljon hozzánk bizalommal a 06-1-3619395-ös telefonszámon, vagy a szekek@irodaiszekek.hu e-mail címen!