Családi házat épít, és szeretne különleges megjelenést? Szép kocsibeállót tervez, vagy változtatna a környezete kialakításán? Kőburkolattal különleges és egyedi megoldásra találhat beltéren és kültéren egyaránt.

Az ingatlanok kivitelezése során sokféle burkolat elkészítésére kerül sor. Az utóbbi években a támogatásoknak köszönhetően egyre többen építkeznek, vagy újítják fel az otthonukat. A városokban lakóparkok épülnek, és körülöttük járdák, sétányok, autóbeállók használatára van lehetőség. A települések fejlesztése során igyekeznek minél több zöld területet kialakítani, ahol a lakók szabadidejükben kikapcsolódhatnak. A korábban szokásos betonozott felületeket egyre inkább felváltja a kőburkolat, ami sokkal szebb látványt nyújt, de ugyanolyan időtálló. A városokban sorban cserélik le, újítják fel a parkolókat, a járdákat, és a költségvetésnek megfelelően szívesen alkalmazzák a kőburkolatokat. A többemeletes lakóházak környéke sokkal barátságosabb, tetszetősebb, ha kőburkolattal van fedve. A régi családi házak felújításánál is jól tudják használni a kőburkolatot. Az új ingatlanok építésekor nagyon gyakran választják a kőburkolatot különböző részek fedésére, és a külső bejárók kialakítására. Az udvaron jól mutat egy kőburkolatból elkészült kocsibejáró, és egy szépen kialakított járda vagy kerti út. Kiváló ötlet az ablakpárkányt is kőburkolattal egyedivé varázsolni. Nem csak a szabadban alkalmazzák a kőburkolatot, hanem a beltéri helyiségekben is. A fal kőburkolata különleges megjelenést kölcsönöz, és hangulatosabb környezetet teremt. Sokan választják ezt a lehetőséget előszobában, étkezőben, nappaliban is. A kandalló környékének kőburkolása több szempontból is előnyös, és mutatóssá teszi az adott helyiséget.

Különféle kis- és nagykockakövek, kőlapok közül választhat egyéni elképzelései szerint Bolyóskő vállalkozásunknál. Informálódjon részletesen a www.bolyosko.hu weboldalon, és keressen bennünket a 06-20-9451794-es telefonszámon, vagy a bolyoszoltan4@gmail.com e-mail címen!