Zacskókba, tasakokba csomagolt termékek forgalmazásával foglalkozik? Korszerű munkaeszközökre van szükség a hatékony előállítás érdekében? Számos esetben nyújt nagy segítséget a függőleges csomagológép, amely többféle változatban kapható, így a célnak megfelelő típus működtetésére kerülhet sor.

Az élelmiszerek, és más különféle termékek csomagolása során is nagyon fontos, hogy jól működjön a gyártósor, és ne legyen hiba a gyártási folyamatban. Az ipar minden területén igyekeznek a szakemberek korszerű megoldásokat alkalmazni, egyre nagyobb figyelmet fordítanak az automatizálásra. A gépek működtetése megváltoztatja a csomagolási folyamatot, hiszen átalakul a mozgás módja, más-más módszerek kerülnek előtérbe. Sokat segít a termelés hatékonyságában, a gyorsabb munkavégzésben a függőleges csomagológép is, ami lehetővé teszi a pontos és esztétikus csomagolást nagy sebességgel. A függőleges csomagológép modern kialakításának köszönhetően lehetőség van percenként akár több száz csomag előállítására, és többféle zacskó kezelésére. A kiemelkedő teljesítményű és sebességű függőleges csomagológép egyszerűen üzemeltethető, hosszú időn keresztül tesz eleget az elvárásoknak. Fontos, hogy kifejezetten az adott termékek alapján válassza ki Ön is a függőleges csomagológépet, így költséghatékonyan és gördülékenyen bonyolítható le a csomagolás. Számos esetben könnyebb és gazdaságosabb a kézzel történő megoldás helyett a csomagológép előnyeit kihasználni.

Tegye gyorsabbá és egyszerűbbé a munkafolyamatokat! Biztosítson olyan munkaeszközöket, amelyekkel precízen, hatékonyan, ugyanakkor gördülékenyen lehet dolgozni! Különböző méretű csomagok esetén sem merülhet fel probléma, ha a nálunk kapható függőleges csomagológépek közül választ a célnak megfelelően. Cégünk, az Altrapack Hungary Kft. széles kínálatában többféle kiváló minőségű függőleges csomagológép közül rendelhet kedvező áron. Informálódjon részletesen a különböző megoldásokról a www.altrapack.hu weboldalon, és szerezze be a megfelelő mennyiségű zacskókat, tasakokat is tőlünk! Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolunk a 06-1-7831884-es telefonszámon, vagy az altrapack@altrapack.hu e-mail címen!