Fontos, hogy az adott eszközök, berendezések tömörsége megfeleljen az elvárásoknak? Ellenőrzésekre van szükség a rendszer kifogástalan működtetése érdekében? Precíz tömörségvizsgálattal kimutatható a tömörtelenség, és lehetőség van olyan módszer alkalmazására, amivel meghatározható ennek mértéke is.

A csővezetékek, a különböző berendezések, tárolótartályok, és más eszközök nagyon fontos szerepet töltenek be. Az ipar számos területén van szükség az alkalmazásukra, ami csak akkor valósulhat meg problémamentesen, ha eleget tesznek a követelményeknek. A tulajdonságaik ellenőrzésére különféle módszerek alkalmasak, többek között a tömörségvizsgálat. Speciális módszerekkel, nem csak egyféle módon kerülhet sor a tömörségvizsgálatra. Buborék-emissziós, héliumos, vákuumos tömörségvizsgálat elvégzésére egyaránt van lehetőség, igény esetén pedig tömörségi nyomáspróbára is. Ezáltal könnyen kimutathatóak a különböző mértékű tömörtelenségek, és a kapott eredmények alapján elvégezhetőek a szükséges teendők. Nem szabad megfeledkezni a felületek előkészítéséről, amire kiemelt figyelmet kell fordítani főként a buborék-emissziós módszert megelőzően. Annak érdekében, hogy a rendszerek kifogástalanul üzemeljenek, és a szerkezetek minél hosszabb időn keresztül álljanak rendelkezésre, szükség lehet más típusú ellenőrzésekre is. Célszerű olyan szolgáltatót választani, ahol nem csak tömörségvizsgálattal foglalkoznak, hanem egyéb módszerekkel is, így pontos adatokhoz lehet jutni rövid idő alatt.

Ha szükség van átmenő folytonossági hiányok kimutatására, oldja meg a feladatot hatékony tömörségvizsgálattal! Alkalmazza a célnak leginkább megfelelő módszert a mi segítségünkkel! Cégünk, a R.U.M. Testing Kft. megbízható és gyors megoldást nyújt a tömörségvizsgálat területén. Többféle eljárást alkalmazunk, és nem csak a tömörségvizsgálatot bízhatja ránk, hanem számos más elemzést és mérést is. Informálódjon részletesen mindezekről a www.rumtesting.hu internetes oldalon, és lépjen velünk kapcsolatba a 06-1-4058934-es telefonszámon, vagy az iroda@rumtesting.hu e-mail címen!