Építőipari tevékenységet végez, vagy berendezések tervezésével foglalkozik? Mindent megtesz annak érdekében, hogy semmilyen probléma ne merüljön fel a munkája során, de szeretne az esetleges károk megtérítése alól mentesülni? Szakmai felelősségbiztosítással egyszerűen gondoskodhat erről.

A szakmai tevékenységek során mindenki igyekszik a feladatait felelősségteljesen ellátni, azonban a felkészültség, és a precíz munkavégzés ellenére is előfordulhat probléma. Ilyen esetben a keletkezett kár nagy összegek megtérítésével jár, amit a tervező és a kivitelező sem szeretne kifizetni. Éppen ezért van szükség szakmai felelősségbiztosításra, ami a munkálatok során okozott károk bekövetkeztekor nyújt segítséget. Fontos, hogy Ön is alapozzon a megfelelő védelemre, és a biztos háttérre. Ezáltal ha szakmai hibát vét, a felmerülő költségek kifizetése nem Önt terheli. Ha teljes tevékenységre kiterjedően szeretne szakmai felelősségbiztosítást kötni, akkor a díjszámítás a szakmai tevékenységet illető éves árbevétel szerint kerül meghatározásra. 15 ezer forint a minimális díj, a pontos összeget egyszerűen kiszámolhatja online. Projekt esetén a szakmai felelősségbiztosítás megkötésére egyedi ajánlat alapján kerül sor, a díjat befolyásolja több tényező, ezért érdemes hozzáértő tanácsadó segítségét kérni.

Készüljön fel időben az előre nem látható eseményekre, és kímélje meg magát a kártérítéstől! Válassza ki az Ön számára megfelelő ajánlatot, és kösse meg a szakmai felelősségbiztosítást! A Hungarorisk Kft. munkatársaiként készséggel állunk a rendelkezésére, bármilyen kérdése merül fel a szakmai felelősségbiztosítással kapcsolatban. Részletesen informálódhat erről a kiváló lehetőségről a www.mernokbiztositas.hu weboldalon, ahol elvégezheti a díjszámítást is egyszerűen. Annak érdekében, hogy minél hamarabb sor kerüljön a szakmai felelősségbiztosítás megkötésére, vagy ha kérdése merül fel, keressen bennünket a 06-1-4540308-as telefonszámunkon, illetve a hrisk@hungarorisk.hu e-mail címünkön!