Szeretne a megszokott környezetből a saját otthonába költözni? Igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy erre sor kerüljön minél hamarabb? Rövid időn belül valósíthatja meg a terveit, és kényelmes, biztonságos ingatlanban folytathatja az életét, ha könnyűszerkezetes ház kivitelezése mellett dönt.

Mindenki szeretne nyugodt környezetben élni, ami egy lakásban nem biztos, hogy megoldható. Sokkal előnyösebb egy kertes családi ház, ahol távolabb a szomszédoktól, csendesebb helyen lehet kikapcsolódni, a különféle tevékenységeket végezni. Ha Ön zajos környéken él, vagy szeretné az életét önállóan folytatni, esetleg családalapításra készül, akkor a legjobb megoldás a családi ház építése. Többféle technológia alkalmazására van lehetőség, így kiválaszthatja az Ön számára legmegfelelőbb módszert. Egyre többen döntenek a könnyűszerkezetes házak építése mellett, amelyek megjelenése egyáltalán nem tér el a hagyományos ingatlanoktól. A kivitelezés ideje viszont jelentős mértékben különbözik, ugyanis sokkal gyorsabban felállítható egy könnyűszerkezetes ház, mint egy téglaépület. Kiváló hőszigetelésre, tervezhető költségekre, energiatakarékos fenntartásra számíthat, és biztonságos, kényelmes otthont alakíthat ki.

Hagyja maga mögött a megszokott környezetet, és költözzön olyan ingatlanba, amilyet mindig szeretett volna! Élvezze a nyugodt, kényelmes életet egyszintes, jól felszerelt könnyűszerkezetes házban! Cégünk, a Taksony H-BEK Kft. teljes körű szolgáltatást nyújt, így semmilyen problémája nem adódhat a tervek megvalósítása során. A könnyűszerkezetes házak építésének árai nálunk tartalmazzák az 5%-os áfát, és a 6kW-os napelem rendszert. Ha ránk bízza a könnyűszerkezetes háza kivitelezését, nem kell hosszú időn keresztül várni, akár néhány hónapon belül beköltözhet az új otthonába. Tudjon meg többet a www.konnyu-szerkezet.hu weboldalon arról, hogy miért érdemes a könnyűszerkezetes házak építésével minket megbízni! Egyéni igényeivel, és felmerülő kérdéseivel pedig keressen bennünket a 06-30-4441590-es telefonszámon, vagy az info@konnyu-szerkezet.hu e-mail címen!