lufihajtogató bohóc a gyerekzsúrok örök sztárja! A születésnapi ünnepségen ott a helye a mi lufibohócainknak is!

A születésnapi zsúrokon sok kisgyermek szórakoztatása a tét. A szülők gyakran bajban vannak, ha arról van szó, hogy milyen tevékenységeket találjanak ki, amik elég érdekesek egy izgő-mozgó kicsinek. Az ajándékbontás és a tortaevés mellett még nagyon sok program sorakozik lehetőségként. A tánc, a kézműves foglalkozás, a vetélkedők vagy az előadások is szerepelhetnek a gyerekzsúr repertoárjában. Mi tudunk ajánlani egy valóban pompás programot, amit minden kis vendég igazán élvezni fog! A lufihajtogató bohóc az egyik specialitásunk, aki minden kis arcra ragyogást és mosolyt tud csalni. De ki is az a lufihajtogató bohóc és mit is csinál pontosan? Képzeljen el egy színes ruhába öltözött, kifestett arcú, mindig vidám bohócot, aki a hóna alatt egy köteg színpompás lufival érkezik! A lufik csak arra várnak, hogy egyenként valamilyen érdekes formát kapjanak a bohóc villámgyorsaságú ujjai alatt. A mi lufihajtogató bohócaink igazi mesterei a lufik formázásának. Igen, több bohócot is foglalkoztatunk, így nem jelent akadályt, ha az egyiknek már betelt a naptára, egy másikat el tudunk küldeni az aktuális gyerekzsúr helyszínére.

lufihajtogató bohóc egy tematikus születésnapon sem fog kilógni a sorból, hiszen az egyedi jelmezeink lehetővé teszik, hogy alkalmazkodni tudjunk a megrendelőink kívánságaihoz is. A lufihajtogatás egész napos program is lehet, hiszen a bohócok szinte kifogyhatatlan ötletekkel és óriási gyakorlattal rendelkeznek, ha a lufikról van szó. A bohócok értenek a sárga zsiráfok, az óriási virágok, a csíkos tigrisek vagy éppen a piros nyuszik megalkotásához is.

A www.asjatekvilag.hu webcímen az AS Játékvilág Kft. minden, bérelhető programjáról találnak információt az érdeklődők, így a lufihajtogató bohócokról is. Ha szeretne egy mesés születésnapot szervezni a gyerekeknek, ne felejtse el a bohócot és a lufikat sem! A részletekről a megadott elérhetőségeken érdeklődjön:  +36-30-576-23-21, info@asjatekvilag.hu.