Visszavonhatatlanul itt a tavasz, ami egyúttal az építkezések, átalakítások, kertrendezések szezonjának kezdetét is jelenti. Sokan erre az időszakra időzítik ezeket a munkákat, hiszen ilyenkor általában a kültéri munkákhoz is megfelelőek az időjárási feltételek. Azonban rendkívül fontos, hogy még a munkálatok megkezdése előtt gondoskodjunk a szükséges feltételek megteremtéséről, például a keletkező törmelék elszállításáról.

Gyakran tapasztaljuk, hogy a bontás előtt sokan alábecsülik a törmelék mennyiségét. Például nem ritka, hogy egy ránézésre viszonylag kis méretű melléképület bontásakor derül ki, hogy sokkal több törmelék keletkezik, mint amennyire előzetesen számítottak, és ilyenkor sürgősen kell megoldani a törmelék elszállítását, azonban nem biztos, hogy az azonnali szállítás lehetséges. Minden esetben érdemes tehát előre gondoskodni róla, hogy a hulladék a megfelelő helyre kerüljön. Sajnos gyakran előfordul, hogy a bontási törmelék az út szélén vagy még rosszabb esetben az erdőben landol, azonban ez óriási kárt okoz a természetben, az elcsúfított látképről nem is beszélve. Azért, hogy ezt elkerüljük, mindenképp profi, erre szakosodott cég szolgáltatását érdemes igénybe venni a törmelék elszállításához. Amennyiben éppen ilyet keres, a legjobb helyen jár, ugyanis cégünk, a Böhmer Kft., készséggel áll rendelkezésére!

törmelék elszállítását minden esetben a szabályokat betartva végezzük, méghozzá ügyfélbarát feltételekkel. Kedvező áron, megbízhatóan, pontosan dolgozunk, aki ránk bízza a törmelék elszállítást, biztos lehet benne, hogy a hulladék a megfelelő helyre kerül, és nem a környezetet fogja rombolni.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, bővebb információért látogasson el honlapunkra, a www.bohmerkft.hu weboldalra! Ha kérdése merült fel a törmelék elszállítással vagy az árainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal akár még ma a 06-28-559-495-ös telefonszámon vagy a bohmerkft2002@gmail.com e-mail címen! Munkatársaink készséggel segítenek Önnek mindenben.