Szeretné a légzőszervi problémáit megszüntetni? Frissülésre, pihenésre vágyik? Használja ki a sóklíma terápia gyógyító hatását, vagy bővítse a szolgáltatásai körét, és segítsen másoknak is a gyógyulásban!

Napjainkban, különösen a nagyobb városokban egyre jobban lehet érezni a környezetszennyezés káros hatásait. Ahhoz, hogy meg tudja az egészségét őrizni, nagyon fontos a tiszta levegőn tartózkodás és a helyes légzés. Nem mindenki teheti meg, hogy sok időt töltsön a szabadban, vagy elutazzon vízpartra, hegyvidékre, ahol elegendő időn keresztül regenerálódhat. Amennyiben mindezeket meg tudja valósítani, akkor is nagyon előnyös, ha a hétköznapokban tud egy olyan berendezést használni, ami gyógyító hatást fejt ki a légzőszervrendszerére. A sóterápiás készüléket rengeteg pozitív tulajdonság miatt érdemes működtetni. A sógenerátort minden korosztály tudja használni, és élvezheti a szervezetére gyakorolt rendkívül jó hatását. Lehetősége van a sóterápiás készüléket megvásárolni, így otthonában kényelmesen, bármikor igénybe veheti a család minden tagja. Közösen frissülhetnek és pihenhetnek a megszokott környezetben. Szakemberek is javasolják a sóterápiát, mivel jobban átjárhatóvá válnak a légutak, teljesebb lesz a légzés. Német kutatók szerint eredményesen alkalmazható Covid fertőzés esetén, mivel a só inhaláció védelmet nyújt a vírusokkal szemben is. Az allergiás és más tünetek is enyhülnek, akár meg is szüntethetőek sóklíma terápia segítségével. Ha az egészséges életmóddal foglalkozik, és szeretné a szolgáltatását bővíteni, akkor rendkívül jó döntés a sóterápiás készülék beszerzése. A vendégei elégedettek lesznek, mivel tapasztalhatják a javulást, Önnek pedig rövid idő alatt megtérül a befektetés.

Használja rendszeresen a sógenerátort annak érdekében, hogy egyre egészségesebb legyen! Tegye lehetővé mások számára is a sóterápia által biztosított gyógyulást! Részletesen olvashat az Asthma Rehabilitációs Centrumunk által nyújtott lehetőségről a www.arec.hu weboldalon. Kúrával, bérléssel és vásárlással kapcsolatban is készséggel állunk a rendelkezésére a 06-20-9743217-es telefonszámon, vagy az areckft@gmail.com e-mail címen!