A félelem érzése akkor jelentkezik bennünk valamivel kapcsolatban, ha az még ismeretlen a számunkra és veszélyt érzékelünk. Viszont minél több ismeretet szerzünk, annál kevésbé fogunk félni. A félelemnek köszönhetően napjainkban számtalan lehetőség és ígéret közül válogathat az ember annak érdekében, hogy megváltoztassa, ”meghaladja” mindazt, amit valójában nem ismer.

Pici korunktól kezdve azt tanultuk, hogy feszüljünk rá, haladjuk meg, lépjük túl, kerekedjünk fölé, írjuk felül. A világ üzenete: befolyásolni, átalakítani, megváltoztatni, eltávolítani mindazt, ami nem olyan, mint amiről azt mondják, hogy ”jó”; vagy ”normális”. Ahhoz viszont, hogy bármit is meghaladjunk, érdemes ismerni az alapokat, hiszen csak ezekre a szilárd alapokra lehet építkezni. Ebben segít mindenkinek a Germán Gyógytudomány. Dr. Ryke Geerd Hamer felfedezése, a Germán Gyógytudomány bemutatja a fejlődéstörténeten keresztül, hogy mi is az valójában, amit befolyásolni akarunk. Hamer doktor egy szilárd alapot adott számunkra ahhoz, hogy megismerjük azokat a folyamatokat, melyeket a természet az alkalmazkodás érdekében évmilliók során kódolt belénk a túlélés és a faj fennmaradása érdekében. A Germán Gyógytudományban ismertetett biológiai természettörvények rámutatnak arra, hogy mi az, ami működik és az hogyan is működik, amióta világ a világ. Mint ahogy a gravitációhoz is mi alkalmazkodunk, a biológiai természettörvényekkel sincs ez másként: nem tudjuk kikerülni, és jobban járunk, ha azokat figyelembe vesszük. A félelmet az okozza, hogy minderről nincsenek ismereteink. A Germán Gyógytudomány segítségével gyarapíthatod a tudásodat.

Germán Gyógytudomány visszaadja azt az ősbizalmat, amit elvesztettünk, miközben eltávolodtunk a természettől. Tanulva és gyakorolva mi is megtapasztalhatjuk a természet, a biológia logikáját és élhetünk teljes életet. Ha a folyamatos ellenállás helyett szeretnéd a természet, illetve a tested valódi és logikus működését megismerni, tanulj az eredeti forrásból! Várunk szeretettel tanfolyamainkon! Szerezz bővebb információt a Germán Gyógytudományról www.germangyogytudomany.hu weboldalon, és hívd bizalommal a 06-20-9154715-ös telefonszámot, vagy küldj üzenetet az info@germangyogytudomany.hu e-mail címre!