Költözés előtt áll, és szeretné a teendőket minél gyorsabban, zökkenőmentesen lebonyolítani? Megbízható segítségre van szüksége, és pénztárcabarát megoldást keres? Célszerű a költöztetést profi szakemberekre bízni, akik az Ön számára megfelelő időpontban, kedvező feltételek mellett tesznek eleget a kérésének.

A problémamentes lakhelyváltáshoz mindig szükség van a pontos ütemtervre, kisebb és nagyobb távolság esetén sem maradhat el a részletes tervezés. Ezáltal elkerülhetőek a kellemetlenségek, és minden érték időben, épségben kerülhet az új környezetbe. Számos ok miatt válhat elengedhetetlenné a költözés, többek között munkahelyváltás, családalapítás miatt. Akár albérletbe költözik, akár a saját otthona kialakítására készül, érdemes profik segítségét kérni. A tapasztalattal rendelkező szakemberek a fővárosban és vidéken is tájékozottak, minden részletre ügyelnek a költöztetés során. A legjobb megoldás olyan költöztetéssel foglalkozó szolgáltatót választani, ahol a csomagolást, és a bútorok szét-, majd összeszerelését is vállalják, így rengeteg időt, energiát spórolhat meg. Kedvező áron is kérheti profik segítségét, nem kell aggódnia a nagy összegek kiadása miatt. Ha hozzáértő szakemberekre bízza a költöztetést, rendelkezésére áll a megfelelő méretű és kialakítású gépjármű, a szükséges dobozok és csomagolóanyagok, valamint a rakodásról sem Önnek kell gondoskodnia. Miért ne használná ki Ön is a költöztetés kiváló lehetőségét?

Olcsón és gördülékenyen bonyolíthatja le a költözést, ha felveszi velünk a kapcsolatot! A 12-es Teher Bt. munkatársaiként gyors és megbízható megoldást nyújtunk kedvező áron. Tavaszi akciónk keretein belül 3 munkaóra után félóránként számítjuk a díjat, ingyen biztosítjuk a dobozokat, amennyiben ránk bízza a csomagolást, valamint budapesti lakosként a kiállási díjat sem kell kifizetni. A költöztetés pontos árairól részletesen tájékozódhat a www.12-esteher.hu weboldalon, ahol hasznos információkat is olvashat a költözéssel kapcsolatban. Keressen bennünket egyéni kérésével a 06-20-4546002-es telefonszámon, vagy a 12esteher@gmail.com e-mail címen!